"Yıldızkent kavşağına sinyalizasyon istiyoruz"

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Balkan, Kapaklı'da yeni açılan çevre yolunun Yıldızkent kavşağına bağlanması ile birlikte kavşağın ç

Çerkezköy 6.12.2016 20:41:00 0
 

“SERVİS SAATLERİNDE TRAFİK KİLİTLENİYOR”

 

Balkan “ Özellikle fabrika çıkış saatlerinde Kapaklı Yıldızkent kavşağı beş yol kavşağı olması nedeniyle araç yoğunluğunun çok olması nedeniyle kavşak kilitleniyor. Kavşağa çoğu sürücü kontrolsüz giriş yapıyor. Buda burada trafik sinyalizasyon sisteminin olmamasındandır. Eğer bu kavşağa sinyalizasyon sistemi yapılmış olsa trafik akışı düzene girecektir. Bu nedenle Yıldızkent kavşağına acilen trafik sinyalizasyon sisteminin acilen tesis edilmesini istiyoruz. Bu konuda  Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf odamıza her gün  şoför esnaflarımıza gelerek Yıldızkent Kavşağına sinyalizasyon yapılması  konusunda oda olarak bizleri de devreye girmesini istemektedirler. Ancak oda olarak biz bu taleplerimizi ilettik ancak henüz olumlu yada olumsuz bir cevap alamadık” dedi.

 

“YETKİLİLER DURUMU YERİNDE GÖREREK ÇÖZÜM ÜRETSİN”

 

Balkan “ Şoför esnafımız adına yetkililerimizden bir ricamız var. Yıldızkent kavşağına gelerek trafik akışını bir görsünler ve ona göre ne yapılması gerekiyorsa ona göre bir çözüm üretsinler. Bizlerin amacı burada her hangi bir faciaya sebebiyet verilmemesi ve trafik akışının daha sağlıklı olması için trafik sinyalizasyon sisteminin kurulmasıdır. Çünkü bölgemiz bir sanayi bölgesi olması dolayısıyla her geçen gün bu bölgede araç trafiği yoğunlaşıyor. Yetkili makamlarımızın bu talebimizi olumlu karşılayacağını umut ediyoruz.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10