Bu yıl da Çerkezköylü çocukları giydirecekler

Geçtiğimiz yıl 'Bir Çocukta Sen Giydir' kampanyası ile Erzurum'da beş okulda ki ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşan Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği bu yılda kampanyayı Çerkezkö

Çerkezköy 6.12.2016 20:42:00 0
Bu yıl da Çerkezköylü çocukları giydirecekler

KAMPANYA GEÇEN YIL BAŞLADI

 

Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği geçtiğimiz yıl örnek bir çalışma başlatarak ‘Bir Çocukta Sen Giydir’ kampanyasında Erzurum’da beş köy okulunda eğitim gören öğrencilere yardımda bulunmuştu. Sosyal sorumluluk çerçevesinde bu yılda kampanyaya devam edeceklerini kaydeden Çerkezköy Genç Erzurumlular Derneği Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı İlyas Akın “ Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirdiğimiz kampanyamıza bir çok vatandaşımız destekte bulunmuştu. Kampanya çerçevesinde Erzurum’da bulunan beş köy okulunda eğitim gören öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılamıştık. Yönetim kurulunca yaptığımız toplantıda bu yıl Çerkezköy’de ihtiyaç sahibi öğrencileri giydirme kararı aldık. Sosyal sorumluluk projesinde ihtiyacı olan çocuklarımıza yardım etmek hepimiz insanlık görevidir” diye konuştu.

 

5 ARALIK TARİHİNDE BAŞLADI

 

‘Bir Çocukta Sen Giydir’ kampanyasının 5 Aralık itibariyle başladığını kaydeden Akın “ Kampanyamız üç ay boyunca devam edecek. Çerkezköy’de ki hayırsever vatandaşlarımız ihtiyaç sahibi öğrenciler için her türlü okul araç gereçleri, kıyafet, giysi, ayakkabı, mont gibi malzemeleri derneğimize getirebilir. İhtiyaç sahibi öğrencilerimize destekte bulunmak isteyenler 0542 440 47 29 nolu telefonla irtibata geçebilirler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10