Fabrikada yürek yakan kaza

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde otomotiv ve beyaz eşya sektörüne kalıp hazırlayan fabrikada meydana gelen iş kazasında Mahsun B. (22) kollarını çalıştığı pres makinesine sıkıştÄ

Çerkezköy 8.12.2016 09:46:00 0
Fabrikada yürek yakan kaza

KORKUNÇ OLAY SAAT 09.00 SULARINDA MEYDANA GELDİ

 

Dün saat 09.00 sularında meydana gelen olayda bir işçi iki kolunu da pres makinesine kaptırdı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde otomotiv ve beyaz eşya sektörüne kalıp hazırlayan fabrikada meydana gelen korkunç olay iddiaya göre şu şekilde gelişti; pres makinesinde çalışan 22 yaşındaki Mahsun B., bir anda kollarının ikisini de makineye kaptırdı.

 

TEM HOSPİTAL HASTANESİ’NE SEVK EDİLDİ

 

Durumu gören mesai arkadaşları hemen makineyi durdurarak durumu 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç işçiye gerekli müdahalede bulunarak ambulansla Özel İrmet Hastanesine kaldırdılar. Acile kaldırılan genç işçi buradaki ilk müdahalenin ardından da İstanbul Tem Hospital Hastanesi’ne sevk edildi.

 

AİLESİ KRİZ GEÇİRDİ

 

Kaza haberi ile birlikte hastaneye akın eden gencin ailesini sakinleştirmek zor olurken fabrika yetkilileri de hastanede kriz geçiren gencin ailesini teselli etmeye çalıştı. Korkunç kaza sonrası Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı fabrikada inceleme yaparken, emniyet güçleri de kazanın meydana geldiği alanı kordon altına aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

 Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10