Piyanoseverleri sevindirecek açılış

Le Piano adlı kafenin açılışı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ın da aralarında  bulunduğu davetlilerin katılımıyla dün saat 15.30'da gerçekleştirildi.

Çerkezköy 9.12.2016 19:35:00 0
Piyanoseverleri sevindirecek açılış

‘’TEKİRDAĞ’IN PRESTİJ CADDELERİNDEN BİRİSİ OLACAK’’

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Rüveyda Akbay gibi isimlerin katıldığı açılış töreninde konuşan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Le Piano’nun bulunduğu Namık Kemal Bulvarı’nın Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin prestij caddelerinden birisi olacağını belirterek, ‘’Caddeleriyle, kaldırımlarıyla, aydınlatmalarıyla güzel olacak. Bu çerçevede 2017 Nisan, Mayıs gibi projemize başlayacağız. Dolayısıyla bu güzel işletmemizin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor, bol kazançlar diliyorum.’’ diye konuştu.

 

‘’MİSAFİRLERİMİZE SAKİN VE HUZUR VEREN BİR KONSEPT SUNUYORUZ’’

 

Mekan hakkında bilgi veren Le Piano'nun işletmecisi Ergin Şen, her çarşamba günü piyano ve keman dinletisi olacağına dikkat çekerek,  işletmenin 250 kapasiteye sahip olduğunu kaydetti. Şen, ‘’ İlçemizde ailecek gidilebilecek pek fazla yer bulunmuyor,  piyano ve keman dinletisi ile misafirlerimize sakin ve huzur veren bir konsept sunuyoruz. Ailecek gidilebilecek bir konsept oluşturduk. İtalyan, Fransız ve Türk mutfağının yer aldığı zengin bir menüye sahibiz. İşletmemizde şu an için 12 personelimiz ile misafirlerimize kaliteli hizmet sunmak için elimizden geleni yapacağız.’’ açıklamasında bulundu.

 

Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10