Pakize Narin Anadolu Lisesi dayanışma yemeğine yoğun ilgi

Pakize narin Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği'nin önceki akşam Güneşler Hotel'de düzenledi ği dayanışma yemeğine veliler yoğun katılım gösterdi. Davetliler girişte Okul Aile Birliği BaşkanÄ

Çerkezköy 11.12.2016 19:42:00 0
Pakize Narin Anadolu Lisesi dayanışma yemeğine yoğun ilgi

BU YIL İKİNCİSİ DÜZENLENDİ

 

Programda ilk konuşmayı Pakize Narin Lisesi Müdür Vekili Cengiz Vural yaptı. Vural, “Okul aile birliğimizin bu yıl  okul yararına 2.’sini düzenlediği dayanışma gecesine katılım gösteren tüm velilerimize ve dostlarımıza  çok teşekkür ediyoruz.Okul yararına düzenlenen etkinliklerine bir yenisini daha ekleyen okul aile birliğimiz yönetimine de bu güzel etkinlik için çok teşekkür ediyoruz.Önümüzdeki yıllarda bu etkinliklerimizi  okulumuzun akademik başarılarının yanında bir tür sosyal faaliyetlerle de adını duyurmaya çalışmaktadır.Bu etkinliklerimize katılan ve destek veren tüm velilerimize,dostlarımıza,esnaflarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor, etkinliğin düzenlenmesinde büyük çaba harcayan okul aile birliği yönetimimize ve ayrıca her zaman okul aile birliğimize destek veren okul müdürümüz Veysel Doğruyol’a teşekkür ediyoruz.Herkese iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.

 

İYİ Kİ VARSINIZ

 

Gecede konuşan Okul Aile Birliği Başkanı Naciye Biber ise “Okul aile birliği olarak okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlemiş olduğumuz bu dayanışma  yemeği etkiliğimize katılımlarıyla okulumuza katkı ve destek olan tüm velilerimize, katkı sağlayan esnaflarımıza duyarlılıkları için okul aile birli olarak çok teşekkür ediyoruz.Ayrıca bu tür etkinliklerin düzenlenmesinde bizlere destek olan okul müdürümüz Veysel Doğruyol’a da teşekkür ediyoruz.Bizi her zaman destekleyen ve bizlerin yanında olan siz değerli velilerimize iyi ki varsınız diyorum. Sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Okul aile birliği olarak yeni yılda da bu tür etkinliklerimizi sürdüreceğiz ve yine sizlerle bir araya geleceğiz. Herkese iyi eğlenceler diliyorum.”dedi.

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Yemeğe katılım gösteren veliler Çerkezköy’ün gözde müzisyenlerinden Hayrettin Yesin’in çalıp okuduğu canlı müzik eşliğinde gecede gönüllerince eğlendiler. Okul aile birliği yönetimi programa katılan tüm bayanları piste davet ederek birlikte halaylar çekip, Tekirdağ ve Trakya oyun havalarını oynadılar.Geç saate kadar süren program sonunda katılımcılar günün yorgunluğunu ve stresini atmanın mutluluğu içinde evlerine döndüler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10