Zorlu Muratlı deplasmanından 3 puan çıkarttık

Tekirdağ Süper Amatör Lig 8.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor zorlu deplasmanda Muratlı Belediyespor'a konuk oldu. Rakibi karşısında son dakikalarda bulduğu golle üç puanı hanes

12.12.2016 18:58:00 0
Zorlu Muratlı deplasmanından 3 puan çıkarttık

DENİZ İLE ÖNE GEÇTİK

 

Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanan karşılaşmada Muratlı Belediyespor ile 1911 Çerkezköyspor karşı karşıya geldi. 1911 Çerkezköyspor 16 puanla haftaya lider girerken, Muratlı Belediyespor ise 15 puanla dördüncü sırada girdi. Maça her iki takımda üç puan parolası ile başlarken, ilerleyen bölümlere doğru temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor rakip kalede ataklarını hızlandırdı. Rakibi karşısında sağlı sollu ataklar geliştiren 1911 Çerkezköyspor 15.dakikada golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Deniz Sert şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı.

 

MURATLI BERABERLİĞİ YAKALADI

 

Gelen golle rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Ev sahibi ekip Muratlı Belediyespor ise taraftarının desteğini arkasına alarak beraberlik için ataklar geliştirdi. Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Muratlı Belediyespor 25.dakikada skoru eşitledi. Gelişen organize atakta topla buluşan İlker düzgün vuruş ile topu ağlara gönderdi ve skora dengeyi getirdi. Skorun eşitlenmesi ile birlikte maça da heyecan geldi. Her iki takımda kalan dakikalarda galibiyet golünü bulabilmek için sağlı sollu ataklar geliştirdi.

 

GALİBİYET GOLÜNÜ SON DAKİKALARDA BULDUK

 

İlk devresi 1-1’lik eşitlik ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ataklarını sıklaştırdı. Özellikle kanatlardan Ali Rıza ve Şafak ile kanatlardan etkili hücumlar geliştiren 1911 Çerkezköyspor arzuladığı galibiyet golünü bir türlü bulamadı. Muratlı Belediyespor ise 1911 Çerkezköyspor’un üzerine geldiği dakikalarda kontra ataklarla gol aradı. Karşılaşmanın 82.dakikasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor galibiyet golünü buldu. 82. dakikada gelişen 1911 Çerkezköyspor atağında Muratlı Belediyespor kalecisi Ali Ateş’in ters vuruşuyla top bir kez daha Muratlı filelerine temsilcimiz karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda kontrollü bir futbol ortaya koydu.

 

LİDERLİĞİNİ DEVAM ETTİRDİ

 

Ev sahibi ekip taraftarının desteği ile beraberlik için yüklense de katı bir savunma yapan temcimiz Muratlı Belediyespor’a beraberlik şansı tanımadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çok önemli bir deplasmandan üç puan çıkartan 1911 Çerkezköyspor puanını 19 yaparak liderliğini devam ettirirken, Muratlı Belediyespor ise 15 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10