Ülkü Ocakları hain saldırıyı kınadı

Çerkezköy Ülkü ocakları ve MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi dün akşam saat 19.30'da Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek İstanbul Beşiktaş'ta meydana gelen hain

Çerkezköy 12.12.2016 19:33:00 0
Ülkü Ocakları hain saldırıyı kınadı

EMNİYET TEŞKİLATINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİLER

 

Çerkezköy Ülkü Ocakları ve MHP Çerkezköy İlçe Yönetimi Atatürk Anıtı önünden kortej halinde terörü lanetleyen sloganlar atarak Gazi Polis Karakolu’na gittiler. Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz  beraberindeki heyetle beraber Emniyet Teşkilatına başsağlığı diledi.

Hain saldırıların son olması temennisinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ daha sonra partililerle birlikte Ülkü Ocakları’na gelerek hain saldırıda şehit olan 30 polis ve 8 sivil vatandaşımız için kur-an okuttu.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİ’Nİ BÖLMEYE KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR

 

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz ve Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, yaptıkları kısa açıklamada, “İstanbul Beşiktaş’ta meydana gelen hain terör saldırısını nefretle kınıyoruz.Ülkemizde yaşanan bu hain saldırılarda kaybettiğimiz güvenlik güçlerimizin ve vatandaşlarımızın ruhları şâd mekanları cennet clsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Bütün dünya bilmelidir ki Türkiye Cumhuriyeti’ni bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10