Öğrencilerden Ogan'a taziye ziyareti

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi'nden yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubu, Okul Müdürü Fahrettin Kahraman nezaretinde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek

Çerkezköy 13.12.2016 19:11:00 0
Öğrencilerden Ogan

ÖĞRENCİLERİMİZ POLİSİMİZİN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERMEK İSTEDİ

 

Öğrencileriyle beraber İlçe Emniyet Müdürü Ogan’a taziye ziyaretinde bulunan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kahraman  ‘’Cumartesi günü meydana gelen menfur, hain saldırı sonrası ülkemizi bölmek isteyen hainlere karşı öğrencilerimiz polisimizin yanında olduğunu göstermek istedi bu sebeple burada bulunuyoruz. Şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, polis teşkilatımıza ve milletimize baş sağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.’’ diye konuştu.

 

MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN

 

Okul Müdürü Fahrettin Kahraman öncülüğünde yaklaşık 50 kişilik öğrenci grubuyla yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, taziye dileklerini kabul ederek, ‘’Öğrenci kardeşlerimize ve size bu ziyaretten dolayı teşekkür ederim. Milletimizin başı sağ olsun. Öğrencilerimize tavsiyem bol bol kitap okusunlar, sanata ve spora yönelsinler, sadece öğrencilik ile olmuyor; sosyalleşmeleri ve fikri hür, vicdanı hür nesiller olmaları gerekiyor.’’ dedi.Öğrencilerin akademik anlamda farklı kulvarlarda kariyer yapmaları için temennilerinde de bulunan Ogan’a, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından çiçek takdim edildi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10