Bizim için bir kardeş gibiydi

İstanbul Sultanbeyli Kaymakamlığı'na atanmasının ardından ilçedeki kurum ve kuruluşlara giderek veda ziyaretlerinde bulunan Kaymakam Kubilay son olarak Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi'ni z

Çerkezköy 14.12.2016 20:54:00 0
Bizim için bir kardeş gibiydi

KURSİYERLERE BAŞARILI ÇALIŞMALAR DİLEDİ

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Kaymakam Kubilay, Halk Eğitim Kampanyası çerçevesinde açılan Halk Oyunları Kursu’ nu ziyaret ederek Kurs Hocası Zeynep Alışık ve kursiyerlere başarılı çalışmalar diledi.

 

HER ZAMAN YANIMIZDA BULUNDUNUZ

 

Ziyarette konuşan Kaymakam Kubilay, ‘’Yapmış olduğumuz tüm proje ve faaliyetlerde her zaman yanımızda bulundunuz. İlçemizde görev yaptığım süre zarfında destek ve katkılarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum.’’ dedi. Kubilay’ın Çerkezköy’den ayrılacak olmasından büyük üzüntü duyduklarını ifade eden Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek üyeleri ise ‘’Sayın Kaymakamımız bir mülki amirden çok her zaman bizim için bir kardeş gibiydi. İlçemizde hizmet yaptığı süre zarfında her zaman yanımızda oldu. Kendisini asla unutmayacağız ve ilk fırsatta ziyaret edeceğiz. Yeni görevleri hayırlı uğurlu olsun.’’ açıklamasında bulundular.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10