Makyaj ve makyaj teknikleri anlatıldı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İnanır Group işbirliğinde bayan kuaförlerin daha kaliteli hizmet sunabilmesi adına makyaj eğitim semineri düzenlendi. ÇOSB Konferans salonunda düzenlenen seminerde konuşa

Çerkezköy 14.12.2016 21:00:00 0
Makyaj ve makyaj teknikleri anlatıldı

SEMİNER 13.30’DA BAŞLADI

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü konferans salonunda makyaj eğitim semineri düzenlendi. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile İnanır Group işbirliğinde düzenlenen seminer saat 13.30’da başlarken, Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren yaklaşık 180 kuaförün seminere katıldığı ifade edildi. Bayan kuaförlerin daha kaliteli hizmet sunabilmesi adına düzenlenen seminerde açılış konuşmasını Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ gerçekleştirdi.

 

EĞİTİMİN HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ ETTİ

 

Ali Bozdağ yaptığı konuşmada, “Sizlere faydalı olacağını düşündüğümüz bu tür seminerlerin tekrar yapılmasını düşünüyoruz. Bu tür faaliyetler yaparak siz kuaför esnafımızın mesleğiniz hakkında daha fazla bilgi sahibi olmanızı amaçlıyoruz. Umarım ki sizler de bundan memnun kalırsınız. Bu programda bizimle işbirliği yaparak bugün burada olan İnanır Group Kryolan Ürün Müdürü sayın Tuğçe hanıma teşekkür ediyoruz. Ayrıca bugün buraya gelerek katılan kuaför ve kuaför adayı bütün arkadaşlarıma teşekkür eder, hayırlı bir eğitim olmasını temenni ederim.” dedi.

 

SERTİFİKA VERİLDİ

 

Ali Bozdağ’ın ardından sahneye gelen Kryolan Makyaj sorumlusu Tuğçe Dilaverler, katılımcılara ‘’Porselen makyaj’’, ‘’2017 gelin makyajı’’, ‘’Makyaj ve makyaj teknikleri’’ hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Yapılan bilgilendirmenin ardından da anlatılanlar uygulamaları olarak gösterildi. 13.30-17.00 saatleri arasında devam eden seminer sonunda da katılımcılara sertifika takdim edilerek çeşitli ikramlarda bulunuldu. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10