Allahaısmarladık Çerkezköy

3.5 yıldır Çerkezköy'de başarılı bir şekilde görev yapan, İçişleri Bakanlığı'nın yayımladığı son Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile İstanbul Sultanbeyl

Çerkezköy 15.12.2016 19:30:00 0
Allahaısmarladık Çerkezköy

KUBİLAY’I UĞURLADILAR

 

Hükümet konağında gerçekleştirilen uğurlama töreninde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 3. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nı temsilen Albay Ali Atay, Merkez Komutan Vekili Piyade Üsteğmen Kenan Sezgin, AK Partili Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve gaziler, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Tahsin Akgün ve muhtarlar, Şehit aileleri ve STK temsilcileri yer aldı.

 

“ÇERKEZKÖY’Ü UNUTMAYACAĞIM”

 

İlk olarak Kaymakamlık makamında ilçede görev yapan basın kuruluşlarının temsilcileri ile vedalaşan ve hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Metin Kubilay, daha sonra Kaymakamlık Toplantı Salonu’ndaki gaziler ve şehit aileleri ile vedalaştı. Kubilay “ Çerkezköy’de görev yaptığım süre içerisinde siz değerli basın mensuplarımız ve kuruluşlarınız her zaman benim yanımda oldunuz ve çalışmalarıma ışık tuttunuz. Sizleri ve Çerkezköylüleri unutmayacağım. Sultanbeyli ilçesine de sizleri bekliyorum. Hakkınızı helal edin.” diyerek vedalaştı.

 

KURUMLARLA TEK TEK VEDALAŞTI

 

Veda töreninde şehit aileleri adına kısa bir konuşma yapan Şehit Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy, “Görev süreniz içersinde bizim için yaptıklarınızı asla unutmayacağız. Siz gidiyorsunuz ama yüreğiniz burada bizimle kalacaktır. Biz sizi çok sevdik” dedi. Kaymakam Kubilay daha sonra tek tek tüm katları dolaşarak Kaymakamlık, Milli Eğitim Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü, Nüfus Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü kurum amirleri ve çalışanları ile vedalaştı.

 

EL SALLAYARAK İLÇEDEN AYRILDI

 

Kubilay’ı uğurlamaya gelenler Hükümet Konağı binası önünde tekrar toplanarak son kez kendisiyle vedalaştılar. Veda etmeden önce kurum müdürlerine ve çalışanlara seslenen Kubilay “ Çerkezköy her şeyi ile bir marka kent ve aynı zamanda girişimci bir kenttir. Burada görev yapmaktan son derece mutluluk duydum ve benim içinde ayrıcalıklı bir ilçe oldu. Çerkezköy’ü ve Çerkezköylüleri hiçbir zaman unutmayacağız. Çerkezköy’de artık benim sizler  sayesinde birçok evim oldu. Sizlerle el ele gönül gönüle  vererek ilçemizin daha iyi noktalara gelmesi için birlikte çalıştık ve aynı zamanda da benim çalışmalarımın da her zaman yanımda oldunuz. Sizlere her zaman kapımın açık olduğunuzu biliniz. Sizlere Allahaısmarladık diyor, sağlık  ve mutlulukla kalın.” diye konuştu. Zaman zaman duygusal anların da yaşandığı vedalaşma sonrasında Çerkezköy’e son kez el sallayan Kubilay, makam aracına binerek ilçeden ayrıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10