1911 Çerkezköyspor evinde Sitespor'u konuk edecek

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 9.hafta birbirinden zorlu karşılaşmalar sahne olacak. Haftaya lider durumda giren temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor evinde Sitespor'u konuk edecek. Haftanın en önemli karşılaşm

16.12.2016 18:53:00 0
1911 Çerkezköyspor evinde Sitespor

1911 ÇERKEZKÖYSPOR’DA HEDEF ÜÇ PUAN

 

Bir önceki hafta zorlu Muratlı Belediyespor deplasmanından üç puan ile dönerek liderliğini devam ettiren 1911 Çerkezköyspor ligin dokuzuncu hafta maçında evinde Sitespor’u konuk edecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda oynanacak karşılaşma ise Pazar günü saat 13.00’de başlayacak. Hafta içi antrenmanlarını aralıksız bir şekilde sürdüren temsilcimizde tek hedef üç puan.

 

“GALİBİYET HEDEFLİYORUZ”

 

Karşılaşmaya galibiyet parolası ile çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Geçtiğimiz hafta deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk oldu. Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak son dakikalarda bulduğumuz golle karşılaşmadan üç puan ile ayrılmasını bildik. Çok zor deplasmandan aldığımız üç puanının morali ile bu hafta evimizde Sitespor’u konuk edeceğiz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp zirvedeki yerimizi sağlamlaştırmayı hedefliyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

“CENTİLMEN BİR MÜCADELE OLSUN”

 

Son haftalarda çıkış yakalayan ve topladığı puanlarla orta sıralara yükselen Sitespor’da güçlü rakibi karşısında puan yada puanlar almak istiyor. 1911 Çerkezköyspor’un gücünü bildiklerini kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra son haftalar toparlandık. Topladığımız puanlarla birlikte orta sıralara yükseldik. Ligde genç ve dinamik bir ekip ile mücadele ediyoruz. 1911 Çerkezköyspor’un gücünü biliyoruz ve en az bir puan için mücadele edeceğiz. Centilmen bir mücadele olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

 

HAFTANIN MAÇI ÇORLU’DA

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise 19’şar puanla ikinci ve üçüncü sırada bulunan Çorlu Kültürspor ile Kapaklıspor Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma ise saat 14.30’da başlayacak. Ligde zirveden kopmamak adına çok zorlu karşılaşmaya çıkacaklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Geçtiğimiz hafta evimizde 1461 Karadenizspor karşısında zorlanmamıza rağmen üç puanı iki golle almasını bildik. Bu hafta ise şampiyonluk yarışında çekiştiğimiz Çorlu Kültürspor’a deplasmanda konuk olacağız. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlarla birlikte zorlu maçın hazırlıklarını sürdürdük. Bugün yapacağımız son antrenmanın ardından maç saatini bekleyeceğiz. Bütün takım Çorlu Kültürspor karşısında üç puan almaya odaklandı” dedi.

 

SARAY BELEDİYESPOR SERİYİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

 

Bir önceki hafta evinde konuk ettiği 1911 Çerkezköyspor karşısında aldığı mağlubiyet ile zirve yarışında ağır bir yara alan Muratlı Belediyespor ise 10 puanla yedinci sırada yer alan Marmara Ereğlisi Belediyespor’a konuk olacak. Pazar günü Marmara Ereğlisi Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Son haftalarda güzel bir çıkış yakalayan ve topladığı 12 puanla beşinci sırada yer alan Saray Belediyespor ise Saray Sahası’nda dokuz puanla dokuzuncu sırada yer alan Şarköyspor’u konuk edecek. Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 14.00.

 

ALT SIRALARDAN KURTULMAYA ÇALIŞACAKLAR

 

Son haftalardaki düşüşünü Kapaklıspor deplasmanında da sürdüren 1461 Karadenizspor ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında alt sıralardan kurtulmaya çalışan Hayrabolu belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü 13 Kasım Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Ligde bu sezon istedikleri sonuçları alamayan iki ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ile Büyük Çınarlıspor Pazar günü saat 14.30’da Çorlu Belediyesi Şehir Stadyumunda kozlarını paylaşacak. Alt sıraları ilgilendiren bir diğer karşılaşmada ise geçtiğimiz hafta ilk galibiyetini alarak büyük moral bulan Aşağısevindikspor evinde Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Muratlı Sahası’nda saat 14.30’da başlayacak karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile çıkacak.


0282 726 91 91
0282 747 65 10