1911 Site'nin gençlerine diş geçiremedi 1-1

Süper Amatör Lig'in 9.hafta karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile Kapaklı Sitespor karşı karşıya geldi. İlk devresi 1-1'lik eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında

19.12.2016 20:37:00 0
1911 Site

KARŞILAŞMA SAAT 14.00’DA BAŞLADI

 

Mustafa Uğraş Stadında Pazar günü saat 14.00’da başlayan karşılaşmaya 1911 Çerkezköyspor Sedat, Doğukan, Hayrettin, İsmail, Sinan, Selçuk, Tezcan, Şafak, Ali Rıza, Deniz ve Metin ilk on biri ile başlarken, rakip Kapaklı Sitespor ise Tugay, Mecnur, Can, Doğukan, Uğur, Ömer, Abdulmelik, Emrah, Ceyhun, Serkan ve Serdar ilk on biri ile başladı.

 

PARA ATIŞINI POLİS MEMURU YAPTI

 

Karşılaşma öncesinde hakemler ve futbolcular sahaya görevli iki polis memuru ile gelerek taraftarları selamladılar. Para atışını polis memurunun gerçekleştirmesinin ardından şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Maçın çalan düdüğüyle birlikte karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Kapaklı Sitespor oldu. Karşılaşmanın henüz birinci dakikasında Kapaklı Sitespor Serkan ile gole çok yaklaştı. Korner atışını kullanmak üzere köşe gönderine giden Serkan’ın kullandığı korner atışını kaleci Sedat son anda kornere çelerek net gol pozisyonunu engellemiş oldu.

 

SEDAT’IN ÜSTÜNDEN AĞLARLA BULUŞTURDU

 

İlk bölümlerinde baskısını artıran Kapaklı Sitespor takımı aradığı gole 5.dakikada ulaşmayı başardı. Gelişen Kapaklı Sitespor atağında orta alandan gelen ortayı iyi takip eden Ceyhun, kaleci Sedat’ın önde olmasını fark ederek yaptığı aşırtma vuruşta top filelerle buluştu. Erken gelen golün ardından Kapaklı Sitespor takımı büyük mutluluk yaşadı. İlk 15 dakika boyunca baskısını artıran Kapaklı Sitespor takımı rakibini abluka altına alırken, yakaladığı net gol pozisyonlarını cömertçe harcadı.

 

GOLÜN ARDINDAN ASKER SELAMI VERDİ

 

Rakibinin baskısına kontra ataklarla cevap veren 1911 Çerkezköyspor beraberlik golüne 17.dakika da ulaşmayı başardı. Orta alanda topla buluşan Şafak, bekletmeden derinlemesine gönderdiği topla buluşan Deniz, hızla sağ kanattan ceza alanına girerek yaptığı ortada Metin meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Metin attığı golün ardından takım arkadaşlarıyla birlikte taraftarlarına koşarak asker selamı verdi.

 

KISA SÜRELİ SAKATLIK GEÇİRDİ

 

Dakikalar ilerledikçe oyuna ortak olmaya başlayan 1911 Çerkezköyspor takımı sağlı sollu ataklarla öne geçme golünü aradı. Karşılaşmanın 25.dakikasında 1911 Çerkezköyspor takımı atağa çıkarken topla buluşmak isteyen Deniz, kaleci Tugay ile çarpışarak sakatlık geçirdi. Müsabaka yaklaşık 3 dakika dururken, her iki oyuncuya da gerekli müdahaleler yapıldıktan sonra karşılaşma kaldığı yerden devam etti. 30.dakikada Serdar’ın kullandığı korner atışını iyi takip eden Abdulmelik’in düzgün kafa vuruşunu Sedat aynı güzellikte kurtarmayı başardı.

 

DİREĞE ÇARPARAK AUTA ÇIKTI

 

Karşılaşmanın 37.dakikasında 1911 Çerkezköyspor takımı gelişen atak sonrasında frikik atışı kazandı. Topun başına geçen Tezcan’ın düzgün ve sert şutu üst direğe çarparak auta çıktı. Her iki takımda yakaladığı net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşmanın son bölümlerinde gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca iki ekipte soyunma odasına 1-1’lik eşitlikle gitti.

 

HAKEMİN KARARLARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜLER

 

Kapaklı Sitespor takımı ilk devrede olduğu gibi ikinci yarıya da çok hızlı başladı. Rakibi karşısında istekli bir oyun sergileyen Kapaklı Sitespor takımı aradığı ikinci gole bir türlü ulaşamadı. 1911 Çerkezköyspor takımı ise çıktığı her kontra atakta yan hakemin verdiği ofsayt kararlarıyla eli boş dönmek zorunda kaldı. Verilen kararların yanlış olduğunu savunan futbolcular kadar taraftarlar da yan hakemin verdiği yanlış kararlara adeta ateş püskürdü.

 

ŞAFAK’IN ŞUTUNU GÜÇLÜKLE KURTARABİLDİ

 

Takımına ilk yarıdaki beraberlik golünü kazandıran Metin 65.dakikada oyundan çıkarken, yerine Cemal girdi. Karşılaşmanın 77.dakikasında Ali Rıza rakiplerini tek tek geçerek pasını Şafak’a çıkardı. Şafak’ın sert şutunu kaleci güçlükle kurtararak takımına rahat bir nefes aldırdı. 80.dakikada Deniz oyundan alınırken yerine Enbiya dahil oldu.

 

KALECİ POZİSYONLARA GEÇİT VERMEDİ

 

Uzatma dakikalarında ev sahibi ekip galibiyet golüne çok yaklaştı. Doğukan’ın ortasını iyi takip eden Enbiya ön direkte vurduğu kafa vuruşunu kaleci Tugay son anda kornere çelmeyi başardı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. 

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10