Şehit ailesini ziyaret ettiler

Her ay bir şehit ailesini ziyaret eden Kızılpınar Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, dün de 2012 yılında Siirt'te şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'un ailesi ziyaret etti.

Çerkezköy 21.12.2016 20:07:00 0
Şehit ailesini ziyaret ettiler

ŞEHİT DİNÇER ERSOY'UN ANISINA DÜZENLENEN ODAYI GEZDİ

 

Kızılpınar Anadolu Lisesi idareci öğretmen ve öğrencileri, Siirt'in Pervani ilçesinde 10 Kasım 2012'de şehit düşen Jandarma Uzman Onbaşı Dinçer Ersoy'un ailesini dün ziyaret etti. Şehit Dinçer Ersoy'un annesi Nilüfer Dinçer ve baba Mustafa Dinçer öğrencileri karşısında görünce göz yaşlarına hakim olamadı. Öğrenciler ziyarette Şehit Dinçer Ersoy'un anısına düzenlenen odayı gezdi. İdareci, öğretmen ve öğrencilerin, göz yaşlarına hakim olamadığı ziyarette şehidin özel kıyafetlerinden, kullandığı saate ve askeri üniformasına varana kadar, özel olarak saklanan eşyaların anısı ve şehit hakkında kişisel anılar anlatıldı. Ziyaret şehit için okunan Fatiha süresinin ardından sona erdi.

 

ZİYARETLER DEVAM EDECEK

 

Kızılpınar Anadolu Lisesi, Kasım ayında 2005 yılında Diyarbakır’da şehit düşen Ilgar Özkan’ın ailesini ziyaret etmişti. Okul Müdürü Erkan Demir, şehit ailelerine yapılan ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10