Doğanspor liderliğini sürdürdü

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu'nda 12.hafta oynanan karşılaşmaların ardından tamamlandı. Çerkezköy Doğanspor rakibi Çerkezköy 1923 Gençlikspor'u 10-3 yenerek liderliğini devam ettirdi.

22.12.2016 19:06:00 0
Doğanspor liderliğini sürdürdü

KONUK EKİP İYİ BAŞLADI

 

Haftaya lider durumda giren Çerkezköy Doğanspor evinde Çerkezköy 1923 Gençlikspor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça iyi başlayan konuk ekip ilk dakikalarda Mehmet ve Harun ile bulduğu gollerle karşılaşmada bir anda 2-0 öne geçti. Çabuk toparlanan ev sahibi ekip Çerkezköy Doğanspor Ahmet Coşkun ile farkı bire indirdi. Ataklarını yenileme hazırlığı içinde olan Çerkezköy Doğanspor’un bu dakikalarda bariz bir hatasını affetmeyen Çerkezköy 1923 Gençlikspor  Doğukan ile durumu 3-1 yaptı.Karşılaşmanın kalan dakikalarında Oğuzkan ile farkı bire indiren ev sahibi ekip tekrar Oğuzhan ile skoru 3-3’e getirdi.

 

 İKİNCİ DEVRE AÇILDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde çok iyi bir futbol ortaya koyan ev sahibi ekip Anıl ile bulduğu golle öne geçti. Müthiş bir geri dönüş yapan Çerkezköy Doğanspor oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun sergiledi. 52 ve 64’üncü dakikalarda iki gol daha bulan ev sahibi ekip farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda Ahmet ile üç gol bularak skoru 9-3 yapan Çerkezköy Doğanspor Murat Kuş ile bir gol daha bularak karşılaşmadan 10-3 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile birlikte puanını 34’e çıkartan Çerkezköy Doğanspor liderliğini devam ettirirken, Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise 9 puanla alt sıralardan kurtulamadı.

 

ERGENEGÜCÜ TAKİPTE

 

Ligde Çerkezköy Doğanspor’u ısrarlı takibini sürdüren Ergene temsilcisi Ergenegücü Ulaşspor hafta sonunda konuk ettiği Büyükyoncalıspor’a şans tanımadı. Maça iyi başlayan Ergene temsilcisi 38’inci dakikada Onur ile bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Müthiş bir çekişmenin yaşanıdğı karşılaşmanın kalan dakikalarında Göktuğ ile bir gol daha bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan 2-1 galibiyet ile ayrıldı. Puanını 31’e yükselten Ergenegücü Ulaşspor en azından Süper Amatör Ligi için baraj maçı oynama şansını iyice artırmış oldu.

 

KORESPOR GALİBİYET İLE TANIŞTI

 

Son haftalarda aldığı kötü sonuçlarla zirve yarışından uzaklaşan Fevzipaşaspor hafta sonunda konuk olduğu Çorlu Korespor karşısında hiç beklemediği bir yenilgi aldı. Rakibine 2-1’lik skor ile mağlup olan Fevzipaşaspor ligdeki beşinci yenilgisini alarak 19 puanla dördüncü sırada kaldı. Bu galibiyet ile ilk üç puanı ile tanışan Çorlu Korespor ilerleyen haftalar öncesi moral buldu.

 

ÇORLU DERBİSİNDE ÇORLUSPOR KAZANDI

 

Ligde orta sıralarda bulunan Vakıflar Güvenspor ile Sağlık Mahallesispor Ergene Sahası’nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona ererken Vakıflar Güvenspor puanını 18’e yükselterek 5.sırada kaldı. Sağlık Mahallesispor ise 10 puanla sekizinci sırada kendine yer buldu. Çorlu derbisinde ise Çorluspor ile Çorlu Trakya Balkanspor karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan ve rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyan Çorluspor karşılaşmadan 2-1 galip ayrılarak puanını 15’e yükseltti. Çorlu Balkanspor ise yedinci mağlubiyetini alarak yedinci sırada kaldı.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10