TRSM'den anlamlı sergi

Çerkezköy Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi'nde tedavi gören hastaların yaptıkları el emeği eserler, Çerkezköy Devlet Hastanesi girişinde sergilendi.

Çerkezköy 22.12.2016 19:10:00 0
TRSM

SOSYALLEŞMELERİ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR GELİŞME

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi girişinde açılan sergi ile Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların yaptıkları el emeği eserler görücüye çıkarıldı. Sergiden elde edilen gelirin, hastaların yapacakları yeni çalışmalarda gerekli olan malzemelerin temininde kullanılacağını belirten yetkililer, “Bu merkez; şizofren, bipolar gibi izole hayat süren hastaları toplumun içine çıkartmak sebebiyle kuruldu. Yapılan sergide görevli olmaları, sosyalleşmeleri açısından önemli bir gelişme. Onların topluma kazandırılması hem bizler için hem de kendileri için büyük mutluluk.” ifadelerine yer verildi.

 

VATANDAŞLARIN BEĞENİSİNE SUNULDU

 

Çerkezköy Devlet Hastanesi girişinde düzenlenen ve Çerkezköy Devlet Hastanesi Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde tedavi gören hastaların el emeği ürünlerinin görücüye çıktığı sergide yap-boz (puzzle), tablolar, kolye, bileklik, küpe, mücevher sandığı, ahşap tepsiler, kitap ayracı, vazo, kalemlik, mumluk gibi ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10