Görüntü kirliliği tarih oluyor

Çerkezköy ilçe merkezinde ömrünü tamamlayan ve görüntü kirliliğine neden olan elektrik trafoları TREDAŞ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileniyor.

Çerkezköy 22.12.2016 19:25:00 0
Görüntü kirliliği tarih oluyor

GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ OLUŞTURUYOR

 

Çerkezköy Belediyesi tarafından ilçe merkezinde gerçekleştirilen park yapım ve yenileme çalışmalarında trafoların ömrünü tamamladığını ve görüntü kirliliğine neden olduğunu kaydeden yetkililer “ İlçe merkezinde yer alan trafolar gerçekten hem büyük hem de görüntü kirliliğine neden oluyor. Biz de bu trafoları hem küçültmek hem de artan yerleri yeşil alan olarak şehre kazandırmak adına böyle bir çalışmanın yapılmasının uygun olacağını düşündük.” dedi.

 

HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLADILAR

 

Çerkezköy Belediyesi yetkililerinin bu konudaki görüşlerini TREDAŞ Genel Müdürlüğü yetkilileri ile paylaşmasının ardından harekete geçen TREDAŞ ekipleri  geçtiğimiz günlerde ilk olarak Cengiz Topel Caddesi Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi yanındaki trafoyu yeniledi. Namık Kemal Bulvarı Havuzlu Kavşak mevkiindeki trafonun da yenileceğini kaydeden yetkililer “ Daha sonra ise Gazi Osman Paşa Mahallesi Fatih Caddesi üzerindeki trafoda yenileme çalışması yapacağız. TREDAŞ olarak etap etap ilçedeki tüm trafolar yenilenecek. “ diye konuştu.

 

Haber / Pınar SANCAR 


0282 726 91 91
0282 747 65 10