1911 Çerkezköyspor Çınarlı deplasmanında

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de 10.hafta Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaların ardından tamamlanacak. Haftaya averajla lider giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor deplasmanda ligin dibine demir atan Büyük ÇÄ

23.12.2016 19:06:00 0
1911 Çerkezköyspor Çınarlı deplasmanında

1911 ÇERKEZKÖYSPOR HAFTAYA LİDER GİRİYOR

 

Ligde oynadığı sekiz karşılaşmada altı galibiyet ve iki beraberlik alarak averajla lider durumda bulunan 1911 Çerkezköyspor hafta sonunda Büyük Çınarlıspor’a konuk olacak. Bir önceki hafta evinde genç oyunculardan kurulu Sitespor’a konuk olan 1911 Çerkezköyspor rakibi karşısında ilk dakikalarda mağlup duruma düşmesine rağmen ilerleyen bölümlerde bulduğu golle skoru eşitledi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında rakibi karşısında istediği futbolu ortaya koyamayan 1911 Çerkezköyspor iyi bir oyun ortaya koyan rakibi karşısında gol bulamayarak evinde iki puanı bırakmıştı.

 

13.00’DE BAŞLAYACAK

 

Kaybedilen iki puanının ardından Büyük Çınarlıspor karşılaşması hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı antrenmanla başlayan 1911 Çerkezköyspor karşılaşmadan üç puan ile ayrılarak taraftarına kendisini affettirmek istiyor. Büyük Çınarlıspor ile 1911 Çerkezköyspor arasında Pazar günü oynanacak olan karşılaşma 13 Kasım Sahası’nda saat 13.00’de başlayacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Ligin dokuzuncu haftasında kendi evinde oynadıkları Sitespor karşılaşmasından önemli iki puan bıraktıklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın “ Genç oyunculardan kurulu Sitespor karşısında istediğimiz futbolu ortaya koymadık. Katı bir savunma yapan ve bize karşı iyi bir oyun ortaya koyan rakibimizi mağlup edemedik. Bu hafta ise ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Büyük Çınarlıspor karşısına çıkacağız. Bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp kaybettiğimiz iki puanı telafi etmek istiyoruz” dedi.

 

KAPAKLISPOR HAYRABOLU DEPLASMANINDA

 

Geçtiğimiz hafta Eray Cem’in kaydettiği golle Çorlu Kültürspor karşısında bir puanı kurtaran Kapaklıspor hafta sonunda deplasmanda Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’a konuk olacak. Kapaklıspor ligde oynadığı sekiz karşılaşmada altı galibiyet ve iki beraberlik alırken, Hayrabolu Belediye Gençlikspor ise bir galibiyet üç beraberlik ve beş mağlubiyet ile altı puanla 13.sırada yer alıyor. Pazar günü Hayrabolu Sahası’nda oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

“GALİBİYET ÇIKARTACAĞIZ”

 

Çorlu Kültürspor karşısında alınan bir puan ile zirve yarışından kopmadıklarını kaydeden Kapaklıspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı “ Geçtiğimiz hafta zirvedeki iki ekibi ilgilendiren karşılaşmada Çorlu Kültürspor karşısında son dakikalarda bulduğumuz golle bir puanı kurtarmasını bildik. Bu karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrılsaydık, toparlaması da zor olurdu. Yolumuza namağlup olarak devam etmesini bildik. Bu hafta ise Hayrabolu Belediyesi Gençlikspor’a konuk olacağız. Rakibimiz de alt sıralardan kurtulmak ve puan almak için mücadele edecek. Ben oyuncularımın bu karşılaşmadan galibiyet çıkartacaklarına inancımda tamdır” dedi.

 

HAFTANIN MAÇI SARAY’DA

 

Kendi evinde Kapaklıspor’a son dakikalarda yediği golle bir puanı kaptıran Çorlu Kültürspor ise hafta sonunda evinde son haftaların yükselişte olan takımlarından Saray Belediyespor’a konuk olacak. Çorlu Kültürspor ligde oynadığı dokuz karşılaşmada altı galibiyet iki beraberlik ve bir yenilgi ile 20 puanla averajla ikinci sırada yer alıyor. Lige kötü başlamasına rağmen ilerleyen haftalarda toparlanmasını bilen Saray Belediyespor ise topladığı 15 puanla dördüncü sırada yer alıyor. Pazar günü Saray Sahası’nda oynanacak ve büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmada 14.30’da başlayacak.

 

SİTESPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Son haftalarda yakaladığı çıkışını lider 1911 Çerkezköyspor karşısında da elde eden Sitespor evinde Marmara Ereğli Belediyespor’u konuk edecek. Oynadığı sekiz karşılaşmada iki galibiyet dört beraberlik ve iki yenilgi alan Sitespor 10 puanla sekizinci sırada yer alırken, Marmara Ereğli Belediyespor ise dört galibiyet bir beraberlik ve üç yenilgi ile 13 puanla yedinci sırada yer alıyor. Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanacak olan bu karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.

 

TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ

 

1911 Çerkezköyspor karşısında aldıkları bir puan ile moral bulduklarını kaydeden Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu “ Güçlü rakibimiz karşısında maç boyunca üst oynayan taraf bizdik. Yakaladığımız fırsatları değerlendiremeyerek bir puana razı olduk. Genç ve dinamik bir ekibimiz var. Bu haftada evimizde Marmara Ereğli Belediyespor’u konuk edeceğiz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp üst sıralara yükselmek istiyoruz. Bütün taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.

 

ÜÇ KARŞILAŞMADA DAHA VAR

 

Ligde oynadığı dokuz karşılaşmada beş galibiyet dört mağlubiyet alarak 15 puanla beşinci sırada yer alan Muratlı Belediyespor ise evinde aynı puana sahip olan 1461 Karadenizspor’u konuk edecek. Pazar günü Muratlı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada saat 13.00’de başlayacak. Alt sıralardan kurtulmaya çalışan Ergene Belediyespor ile Çorlu Gençlerbirliğispor ise Pazar günü Ergene Sahası’nda üç puan mücadelesi verecek. Çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşmada 14.30’da başlayacak. Ligde dokuz puanla dokuzuncu sırada yer alan Şarköyspor ise son haftalarda çıkış yakalayarak ateş hattından bir nebze uzaklaşan Aşağısevindikspor’u konuk edecek. Şarköy Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmada 13.00’de başlayacak.

 

Çerkezköy Haber


0282 726 91 91
0282 747 65 10