SAS kongreye gidiyor

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  25 Aralık Pazar günü dernek binasında saat 13.00'te olağan kongresini yapacak. Dernek Başkanı Fikret Tanyeri kongrede yeniden başk

Çerkezköy 23.12.2016 19:10:00 0
SAS kongreye gidiyor

YAPTIĞIMIZ HİZMETLER YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR

 

Pazar günü yapılacak olan olağan kongrede yeniden başkanlığa aday olacağını belirten Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, “Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma derneği olarak faaliyete geçtiğimiz günden bu yana servisçilerin hak ve hukukunu korumak için mücadele verdik. Yaptığımız haklı mücadelemizde hiçbir kurum ve kuruluşu da zedelemedik. Mücadelemiz yalnızca kanunlar kapsamında yapılmıştır. Ve bundan böyle de aynı şekilde yapılacaktır. Unutulmamalıdır ki hiç kimse ve kuruluş yasaların üstünde değildir. Yasalar ne emrediyorsa herkes hak ve hukukunu yasalar nezdinde aramalıdır. Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği yönetimi olarak bu güne kadar yaptığımız hizmetler,bundan böyle de yapacaklarımızın teminatıdır.” diye konuştu.

 

ÇOK DAHA İYİ ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

 

Fikret Tanyeri, “Genel kurulda üyelerin teveccühü ile yeniden göreve getirildiğimde bu güne kadar yapmak istediğimiz ve yapamadığımız bazı çalışmalarımızı bu yeni dönemde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Amacımız derneğimizin daha da kurumsal bir yapıya sahip olmasını sağlayarak çok daha etkin bir çalışma gerçekleştirmek. Kongrede üyelerimizin önerilerini de dikkate alarak yeni dönemde çalışmalarımız daha farklı ve daha hızlı olacak. Bu nedenle yeni dönemde çok daha iyi çalışmalara imza atacağız. Servisçiler olarak mevcut fiyatların günün koşullarına göre olması için mücadele vereceğiz. Kongremizin hayırlı olması dileğimle tüm üyelerimizi kongremize katılmalarını istiyoruz.’’ açıklamasında bulundu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10