Çerkezköy sizlere inanıyor

Kazım Asbaş, "Ergene Ulaşspor karşısında alacağımız galibiyeti eski takım kaptanımız Halim Azcan ve ailesine hediye edeceğiz"

25.12.2016 20:52:00 0
Çerkezköy sizlere inanıyor

Tekirdağ Birinci Amatör lig B Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Çerkezköy Doğanspor’a her hafta bir sporseverin maç öncesi kahvaltı sponsoru olmasının takımdaki motivasyonu güçlendirdiğini belirten Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, bu haftaki sponsorlarının ise Efsane Doğanspor takım oyuncularından takım kaptanı merhum Halim Azcan’ın oğlu Selçuk Azcan olduğunu söyledi.Azcan,  babası adına Sedir Cafe Restaurant’ta kahvaltı verdi.Programa Çerkezköy’ün spor değerlerinden olan eski Milli futbolcu ve Antrenör Oğuz Güven,Çerkezköy Doğanspor eski Kulüp başkanlarından Yaşar Kuş, eski sporcuları,Kulüp başkanı Kazım Asbaş ,Kulübün Asbaşkanı Sabri Asbaş,kulüp yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve teknik heyet katıldı.

 

BABAMIN VASİYETİNİ YERİNE GETİRDİM

 

Kahvaltı programını düzenleyen Çerkezköy Doğanspor takımının efsane takım kaptanlarından merhum Halim Azcan’ın oğlu Selçuk Azcan, “Çerkezköy Doğanspor uzun bir aradan sonra yeniden sahalarda yerini aldığı günlerde rahmetli babamı hasta yatağında ziyarete gelen Kulüp Başkanımız Kazım Asbaş abimiz ve yönetim kurulu üyelerine o ziyarette sizlere bir kahvaltı vermeyi düşünüyorum’ demişti. Ancak rahmetlinin ömrü bu günleri görmeye yetmedi. Ben de babamın vasiyeti olarak bugün onun adına bu kahvaltı programını düzenledim. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum.Sezon başından bu yana başarılı bir futbol sergileyerek lider olarak lige devam eden Çerkezköy Doğansporumuz inşallah önümüzdeki sezon süper amatör ligte mücadele verecektir.Bu nedenle takım oyuncularımızda sezon başındaki heyecan ve şevklerini sezon sonuna kadar aynı şekilde devam ettireceklerine inancım tamdır.Biz sizlere inanıyoruz.Çerkezköy sizlere inanıyor.Sizlerden sezon sonunda şampiyonluk bekliyor ve başarılar diliyorum.Yolunuz ve bahtınız açık olsun.”dedi.

 

BUGÜN SİZLERLE OLMAKTAN MUTLUYUM

 

Bir süredir Kırklareli açık cezaevinde yatan ve ayda bir izinli olarak Çerkezköy’e gelen Çerkezköy Doğanspor Kulübü eski başkanlarından ve Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski başkanı Yaşar Kuş da kahvaltı programına katıldı. Kuş yaptığı konuşmada, “Öncelikle bu güzide ve efsane kulübümüzün eski bir başkanı olarak bugün sizlerle birlikte olmaktan son derece mutluyum. Çerkezköy   Doğanspor taraftarıyla, oyuncularıyla ve teknik heyetiyle eskiden olduğu gibi görüyorum ki bugün de ayni şekilde tam bir uyum ve ahenk içinde başarıya koşuyor. Kulübümüzün başarılı olmasını görmek inanın beni çok daha mutlu ediyor ve sizlerle onur duyuyorum. Öğrendiğime göre bugünkü bu güzel kahvaltı programını kulübümüzün efsane takımının kaptanlarından çok sevdiğimiz ağabeyimiz merhum Halim Azcan adına oğlu Selçuk Azcan’ın vermiş olduğunu öğrendim. Selçuk kardeşime çok teşekkür ediyorum. Biz her zaman kulübümüzün yanındayız. Daha iyi yerlere gelmesi için de elimden gelen desteği vereceğim.”dedi.

 

GALİBİYETİMİZİ RAHMETLİ KAPTANIMIZ HALİM AZCAN AĞABEYİMİZE VE AİLESİNE HEDİYE EDECEĞİZ

 

Kulüp Başkanı Kazım Asbaş ise ‘’Çerkezköy Doğansppor olarak biz bölgemizde efsane olmuş bir kulübüz. Eski günlerimize dönmeye bu yıl ortaya koymuş olduğumuz başarılı çıkışımız ile bunu göstermeye başladık. İnanıyorum ki bugün en yakın takipçimiz olan Ergene Ulaşspor’u da yenerek puan farkını biraz daha açarak daha emin adımlarla hedefimize ulaşacağız.Bugün bu programı bizlere düzenleyerek güzel bir jest yapan efsane takımımızın sevilen sayılan kaptanlarından olan merhum Halim Azcan Ağabeyimizin oğlu babasının vasiyeti üzerine düzenlediği bu kahvaltı programının bizler için de anlamı çok büyüktür. Bu nedenle bugün Mustafa Uğraş Stadı’nda Ergene Ulaşspor ile oynayacağımız karşılaşmada elde edeceğimiz galibiyetimizi rahmetli kaptanımız halim Azcan ağabeyimize ve ailesine hediye edeceğiz. Tüm sporcu kardeşlerimiz sahada buna göre mücadele ederek mutlak galibiyet almalarını istiyorum. Aynı zamanda bu karşılaşmanın bizim için hayati bir önemi de şampiyonluk yarışındaki geleceğimiz acısından olması nedeniyle beraberliğe dahi tahammüllümüzün olmadığıdır. Tek düşüncemiz ve hedefimiz sahadan galip ayrılmaktır. Ayrıca bugün bizleri yalnız bırakmayan çok sevdiğimiz büyüğümüz ve Çerkezköylüler olarak her zaman gurur duyduğumuz eski Milli sporcumuz Oğuz Güven Ağabeyimiz ve kulübümüzün eski başkanlarından Yaşar Kuş’a da çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10