SAS'ın yeni yönetiminden Kaymakam Abban'a ziyaret

Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Derneği'nin (SAS) yeni yönetimi Dernek Başkanı Fikret Tanyeri ile birlikte dün saat 10.30'da Çerkezköy'de yeni göreve başlayan Kaymakam Atilla Selami Abban'a

Çerkezköy 27.12.2016 21:25:00 0
 SAS

BAŞARILI GÖREV YAPACAĞINIZA İNANIYORUZ

 

Ziyarette konuşan Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, ‘’Pazar günü yaptığımız Olağan Genel Kurulumuz neticesinde 3. kez dernek başkanlığına seçildim. Bugün yeni yönetim kurulu üyelerimizle birlikte sizlere hem hoş geldiniz demek hem de yeni yönetimimizi tanıtmak istedik. Çerkezköy önemli bir sanayi kenti olduğu için devamlı olarak nüfusu artan bir kent. Sizlerin de bu güzel kentimizin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar gerçekleştireceğinize inanıyoruz. Bizim servisçiler olarak bir takım sıkıntılarımız var; bunların çözüme kavuşması için mücadele ediyoruz. Sizden önceki kaymakamımız Metin Kubilay da sıkıntılarımızın çözümü konusunda her zaman bizlerin yanında oldular. Sizlerden isteğimiz sıkıntılarımızın çözümü konusunda bizlere yardımcı olmanız.’’dedi.

 

SERVİSÇİLERİN SIKINTILARINI İYİ BİLİYORUM

 

Kaymakam Atilla Selami Abban ise “Ziyaretiniz nedeniyle sizlere teşekkür ederim. Siz servisçilerin sıkıntılarını iyi biliyorum. Görev yaptığım Yalova’da da aynı şekilde servisçilerin sıkıntıları vardı ve çözümü konusunda gerekli çalışmaları yaptık. İnşallah sizlerin de sıkıntılarınızı kısa zaman içinde çözüme kavuşturmak için gerekli çalışmayı yapacağız. Sizlere de görevinizde başarılar dilerim.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10