Doğan, servisçilerin sıkıntılarını dinledi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, Ak Parti il ve ilçe yönetimiyle beraber, dün saat 14.30'da Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nı ziyaret ederek servisçilerin sıkıntılar

Çerkezköy 28.12.2016 20:41:00 0
Doğan, servisçilerin sıkıntılarını dinledi

KOSGEB BAŞVURULARININ DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ

 

Ziyarette konuşan Mustafa As, ‘’Devlet şoför esnafını üvey evlat olarak görüyor ve sıkıntılarımız nedense bir türlü çözüme kavuşturulmuyor. Bu güne kadar sıkıntılarımızın çözümü için ilgili makamlara birçok dilekçe verdik ancak bir neticeye ulaşamadık. Ayrıca KOSGEB’ten kredi kullanımı için de birçok şoför esnafımız müracaatta bulundu, ancak bir netice alamadılar. KOSGEB’ten kredi kullanmak istememizin başlıca nedeni, bir yıl ödemesiz olması ve bunun da bizleri rahatlatacak olmasıdır. Bu nedenle bu KOSGEB başvurularının devam etmesini istiyoruz.’’dedi.

 

2017 YILINDA SIKINTILARINIZ SON BULACAK

 

Milletvekili Doğan ise şoförlerin sıkıntılarını bildiğini dile getirerek, ‘’Dile getirmiş olduğunuz sıkıntılarınızın çözümü için de gereken çalışmayı yapacağım. İnşallah 2017 yılında sizlerin sıkıntıları son bulacak. Çünkü 2017 bütçesi bu güne kadar yapılan en büyük bütçe oldu. Korsan araçlar konusunda da emniyet yetkililerimizle görüştük ve onlar da ellerinden geleni yapmaya çalışıyor.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10