Öğrencilerin baskı çalışmalarına katıldılar

Çerkezköy'e Gönül Verenler Dernek Başkanı Murat Akay, Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Gülnur Kocaçınar,Naciye Biber,Emel  Çalışkan,Ezgi İpek ile birlikte, önceki gün, Müjgan - Serkan KaragÃ

Çerkezköy 28.12.2016 20:46:00 0
Öğrencilerin baskı çalışmalarına katıldılar

ÇİÇEK HEDİYE ETTİLER

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek Başkanı Murat Akay ve beraberindeki dernek yönetim kurulu üyelerini Okul Müdürü Mustafa Sevinç ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz kapıda karşıladı. Murat Akay ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri Okul Müdürü Mustafa Sevinç ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz’e birer buket çiçek takdim etti.

 

ÖĞRENCİLERİN ÇALIŞMALARINA KATILDILAR

 

Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği yönetimi, özel öğrencilerin uygulama dersinde yaptıkları botanik işleri yerinde inceleyerek, öğrencilerin çalışmalarına katıldılar. Burada böyle güzel işler yapıldığını duyduğunu, ancak yerinde görünce yapılan işlerin ne kadar özveriyle yapıldığını ve anlamlı olduğunu gördüğünü belirten Dernek Başkanı Akay, okul öğretmenlerini yaptıkları çalışmalar nedeniyle tebrik etti. Akay, ‘’Öğrencilerimiz ile yaptığımız boyama ve baskı işlerinin zevkli bir çalışma olduğu kadar özveri isteyen bir iş olduğunu gördüm. Derneğimiz tarafından bu işler için lojistik destek sağlayacağız.’’ dedi.

 

DERNEK OLARAK GEREKLİ DESTEĞİ VERECEĞİZ

 

Murat Akay, “Geçtiğimiz hafta sonu düzenlediğimiz dayanışma ve tanışma yemeğimizde elde ettiğimiz bağışları bu güzel okulumuzda eğitim öğretim gören engelli kardeşlerimiz ve okul için bağışlıyoruz. Daha önce de bu okulumuzun spor salonundaki koşu bandını yaptırmıştık. Bu özel uygulama merkezimizin çok daha iyi yerlere gelmesi için bizler dernek olarak her zaman yanınızdayız.’’ dedi.

 

BAĞIŞLANAN TİŞÖRTLERİN GELİRİNİ DE OKULUMUZA BAĞIŞLAYACAĞIZ

 

Okul Müdürü Mustafa Sevinç ve Okul Aile Birliği Başkanı Müjgan Karagöz tarafından öğrencilerin baskı çalışmalarının yer aldığı tişörtler, dernek yönetimine hediye edildi. Çerkezköy’e Gönül Verenler Dernek Başkanı Murat Akay, hediye edilen tişörtler için teşekkür ederek, “Bize hediye etmiş olduğunuz bu güzel tişörtleri düzenleyeceğimiz gecelerde satarak, gelirini bu okulumuzun ihtiyaçlarının karşılanması için bağışlamaya karar verdik.’’ dedi. Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Mustafa Sevinç tarafından, Başkan Murat Akay’a ay yıldızlı Türkiye haritası hediye etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10