Akay araçları teslim etti

9 Eylül 2016 tarihinde Çerkezköy Belediye Başkanlığı ile Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan Kent Güvenlik Yönetim Sistemi ve Trafik Elektronik Denetim Sistemi Projesi yapım işi protoko

Çerkezköy 29.12.2016 21:43:00 0
Akay araçları teslim etti

TESLİM TÖRENİ DÜZENLENDİ

 

Teknik Hizmetler Müdürlüğü’nde düzenlenen törenle, Çerkezköy Belediyesi tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 7 adet araç teslim edildi. Teslim törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ve Zabıta Müdürü Yusuf Kenan Erez de katıldı.

 

FİBER OPTİK HAT DÖŞEME ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Törende konuşan Belediye Başkanı Akay, “Eylül ayında TEDES/KGS projesinin protokolünü imzaladık. Protokol kapsamında bugün İlçe Emniyet Müdürlüğümüze 1 adet kamyonet, 5 adet connect ve 1 adet de otomobili teslim ediyoruz. Amacımız şehrimizi çok daha güvenli hale getirebilmektir. Proje kapsamında ilçemizde 46 noktaya toplam 146 adet kamera yerleştiriliyor. Fiber optik hat döşeme çalışmaları tamamlandı.’’dedi.

 

TRAFİK DAHA GÜVENLİ HALE GELECEK

 

Şubat ayında MOBESE Merkezi binasının yapımına başlanacağını duyuran Akay, ‘’Temmuz ayına kadar binanın faaliyete geçmesi planlanıyor. Fakat bu süre zarfında Mart ayı itibari ile TEDES/KGS projesi kapsamında şehrimizi gözetlemeye başlayacağız. Bu sayede hem kentimiz hem de ilçemizde trafik daha güvenli hale gelecek.” dedi.

 

Haber / Pınar SANCAR


0282 726 91 91
0282 747 65 10