Personele yılsonu etkinliği

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Vibracoustic fabrikası, çalışanlarına yıl sonu etkinliği gerçekleştirdi.

Çerkezköy 1.01.2016 21:13:00 0
Personele yılsonu etkinliği

İKİ GÜN SÜRDÜ

 

Hawthorn Suites By Wyndham Otel’de 29-30 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliklerde Vibracoustic fabrikası çalışanları ilk gün iş sağlığı, çevre eğitimi, yangın eğitimi, bilgi güvenliği eğitimi alırken, ikinci gün fabrika yönetimi tarafından personele yılbaşı etkinliği düzenlendi. Programa Lastik İş 3.Bölge Mali Sekreteri Necmettin Bayram, Fabrika Genel Müdürü Zübeyir Koca, İnsan Kaynakları Müdürü Güneş Kurutaş ve 270 personel katıldı.

 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 

Sosyal komite ekibi ve sendika temsilciliğinin ortak çalışması olan yıl sonu etkinliğinde sahneye çıkan sanatçı Canan’ın söylediği birbirinden güzel şarkılarla çiftetelli ve halay çeken personel, gönüllerince eğlendi. Programın ilerleyen saatlerinde ise çekiliş gerçekleştirilirken, bütün personele yılbaşı öncesi çeşitli hediyeler verildi.

 

“BÜYÜK VE BAŞARILI BİR AİLEYİZ”

 

Yoğun, yorucu ve başarılı bir yılı geride bıraktıklarını kaydeden Genel Müdür Zübeyir Koca “ Bu başarıda sizin alın teriniz var. Bu başarıdan dolayı tüm çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük ve başarılı bir aileyiz. 2017 yılında da fabrika olarak büyük hedefler peşindeyiz. Çalışanlarımızın yeni yılını kutlayarak, yeni yılın sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10