Başkan Akay Muhtar Ersöz'ü ziyaret etti

Vatandaş ve işyeri ziyaretlerini aralıksız olarak sürdürmeye devam eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dün de saat 10.00'da Fevzipaşa Mahallesi Muhtarlığını ziyaret ederek Muhtar Turan ErsÃ?

Çerkezköy 4.01.2017 20:46:00 0
 Başkan Akay Muhtar Ersöz

MUHTAR ERSÖZ MAHALLENİN SIKINTILARINI DİLE GETİRDİ

 

Başkan Akay, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Turan Ersöz’den mahallenin sıkıntılarını ve beklentilerini dinlerken, Muhtar Ersöz de belediyenin mahallede bu güne kadar yaptığı çalışmalardan memnun olduklarını belirtti. Mahallede yapılan çalışmalar için Akay’a teşekkür eden Ersöz, mevcut sıkıntıların da bir an önce çözümlenmesini istedi.

 

TÜM MAHALLELERİMİZİN SIKINTILARINI ÇÖZÜMLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Vahap Akay ‘’Kentimizin sanayi kenti olması nedeniyle devamlı ve hızlı bir nüfus artışı yaşıyoruz. Bu nüfus artışıyla birlikte devamlı gelişerek büyümeye devam eden kentimizde ister istemez bazı sıkıntı ve sorunlar meydana geliyor.Bunların çözümlenmesi için de tüm mahallelerimizde çalışmalar yapıyoruz.Bizim amacımız Çerkezköy’ümüzün her şeyi ile daha güzel ve daha yaşanılabilir bir kent olmasıdır.Bir Çerkezköy sevdalısı olarak  bu konuda üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10