Meloğlu Kibariye'nin gönlünü fethetti

Çerkezköy ve Bölgenin sevilen sesi Emrah Meloğlu, FOX TV ekranlarında yayınlanan ''Ben Söylerim'' isimli yarışmada sergilediği performans ile gönülleri bir kez daha fethetmeyi başardı.

Çerkezköy 5.01.2017 20:13:00 0
Meloğlu Kibariye

BÖLGEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİ

 

FOX TV’de yayınlanan ‘’Ben Söylerim’’ adlı ses yarışmasında bölgemizi en iyi şekilde temsil eden Emrah Meloğlu, aldığı koruma ile ilk hafta elemesini geçmeyi başardı. 3 Ocak Salı günü saat 20.00’de yayınlanan yarışmanın sunuculuğunu ünlü manken Çağla Şikel yaparken, jüri görevinde ise Serdar Ortaç ve Kibariye bulundu.

 

İLK HAFTAYI BAŞARILI BİR ŞEKİLDE TAMAMLADI

 

Jüri üyesi Serdar Ortaç’ın Emrah Meloğlu’nu elemesine rağmen ‘’Sen zaten starsın burada ne işin var’’ gibi övgü dolu sözleri sarf etmesi de dikkatlerden kaçmadı. Seslendirdiği parçanın ardından Kibariye’nin gönlünü fetheden Emrah Meloğlu aldığı koruma ile ilk hafta elemesini başarıyla tamamladı.

 

EN İYİ ŞARKIYI SÖYLEYEN KORUMA ALTINA ALINACAK

 

İlk hafta elemelerinde yarışmacılardan Sude ve Cansu elenirken, Meloğlu ise 10 Ocak Salı günü yayınlanacak olan 2.hafta heyecanında yeniden FOX TV ekranlarında olacak. Her hafta 8 yarışmacının katıldığı programda yarışmacılar farklı türde 8 şarkı seslendirecekler. Tribünlerdeki seyirciler performans sırasında yarışmacılar yanlarında bulunan butonlar aracılığıyla en iyi şarkı söyleyeni koruma altına alacaklar.

 

KAZANAN 10 BİN TL’NİN SAHİBİ OLACAK

 

Yapılan oylamanın ardından 1 kişi koruma altına alınırken, 7 kişi ise artık eleme potasına girecek. Jüri üyeleri 7 kişi içinden, elenmesini istemediği 2 yarışmacıyı koruma altına alacak ve kalan 5 kişiden ikisi elenecek. Programın finalinde ise en iyi iki aday düetlerini yaptıktan sonra jüri tarafından seçilecek kişi, o haftanın kazananı olacak ve bölüm birincisi olarak 10 bin TL’lik ödülün de sahibi olacak.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10