Martı Dergisi Başkan Akay'a teşekkür etti

Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersin Sevinç, beraberindeki Edebiyat Öğretmenleri Zeynep Özçelik, Handan Gökçek Özer ve okul öğrencileri ile birlikte Martı Okul

Çerkezköy 6.01.2017 22:02:00 0
Martı Dergisi Başkan Akay

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencileri ve Edebiyat Öğretmenleri Zeynep Özçelik ve Handan Gökçek Özer ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret eden Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersin Sevinç, “Okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerinin derlediği Martı Okul Dergimizin tasarım ve basımında gerek maddi, gerekse manevi desteğinizden dolayı okulumuz ve Martı Dergisi Ailesi adına çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

DERGİYİ İNCELEDİM, ÇOK BEĞENDİM

 

Başkan Vahap Akay, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencilerinin gerçekleştirdikleri teşekkür ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ‘’Dergiyi inceledim ve çok beğendim. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Verilen emeğin sonucunu görmek, sizlerin mutluluğunu görmek bizleri daha da mutlu ediyor.’’ şeklinde konuştu. Ziyaret, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ersin Sevinç ve beraberindeki heyet ile günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Haber / Sibel BAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10