İrmet Hastanesinin yeni Başhekimi Baykaran oldu

Özel İrmet Hastanesinde Acil bölümünde 2012 yılından buyana görev yapmakta olan Dr. H.Burç Baykaran yılbaşı itibariyle hastane yönetimi tarafından Başhekimlik görevine getirildi. Hastanede kurulduğu itib

Çerkezköy 6.01.2017 22:12:00 0
İrmet Hastanesinin yeni Başhekimi Baykaran oldu

TÜRKER YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLDU

 

Özel İrmet Hastanesinin kurulduğu günden bugüne kadar Başhekimlik görevini yürüten Op.Dr.Ahmet Türker, artık görevine İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı olarak devam edecek. Türker’den boşalan Başhekimlik görevine ise Dr. H.Burç Baykaran getirildi. Konu hakkında dün basın mensuplarına açıklamalarda bulunan H.Burç Baykaran “ 2012 yılında eski adı Özel Çerkezköy Hastanesi olan hastanemizin acil bölümünde göreve başladım. Özel İrmet Hastanesi’nin hizmete başlamasıyla birlikte Başhekim Yardımcılığı görevine getirilmiştim. Bu hafta içerisinde de yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Başhekimliği görevine getirildim.” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Baykaran “  Genç ve dinamik bir hekim kadrosuna sahip, çağın gerektirdiği teknolojik altyapıyla donatılmış sadece Çerkezköy için değil bölgenin sağlık ihtiyaçlarına hizmet etmek için planlanmış büyük bir yatırım sağlık yöneticiliğini yapmanın onurunu yaşıyorum. Elimizde ciddi bir değer olduğunun bilincindeyiz. Şahsım adına bu değerin oluşmasında madden ve manen gösterdikleri üstün çabalardan ötürü Sayın Op.Dr. Ahmet Türker ve Sayın Op.Dr.İrfan Tombalak’a teşekkürü bir borç bilirim.” dedi.

 

“OLMAZSA OLMAZIDIR”

 

Baykaran “ Günümüzde düzgün yapıldığında rekabetin her zaman beraberinde kaliteyi getirdiği inancıyla, hasta odaklı düşünürken tüm çalışanlarıyla uyum içersinde çalışan bir organizmayı sürekli dinamik tutmak amacıyla çalışılmasının zorunluluğu yadsınamaz bir gerçektir. Hastaneler sağlık hizmet sunumu yaparlarken bu işin arka planında ciddi bir lojistik, otelcilik hizmetleri, insan kaynakları, muhasebe, teknik hizmetler gibi farklı birçok alanda yapılanmalar yapmaktadırlar. Tüm bu birimlerin eş güdümlü olarak sorunsuz çalışmaları toplam kalite yönetiminin olmazsa olmazıdır. Bu aynı zamanda yöneticiler olarak bizlerin başarılı yaptığımız her uygulamada başarımızı beraber kutlamamız ve oluşabilecek sorunların çözümlerinde de ortak akıl yürütmemizi zorunlu kılmaktadır. Hasta ve çalışan memnuniyetini takip etmek, otokontrol ve kalitenin çıtasının yükselmesi için önemli olduğundan hastalarımız ve çalışanlarımızın yaşadıkları her türlü sorunlarıyla ilgili yapıcı eleştirilerine açık olduğumuzu, bunu da iyiye ulaşmak için önemsediğimizi bildirir, tüm mesai arkadaşlarımla birlikte herkese sağlıklı günler dilerim.” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10