Akay: Karla mücadele 155 kişilik ekibimizle devam ediyor

 Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay karla mücadelenin ilçe genelinde 24 saat aralıksız olarak devam ettiğini belirtti. Akay, " Cuma günü akşam saatlerinde etkili olan kar yağışı ile birlikte olu

Çerkezköy 9.01.2017 20:54:00 0
Akay: Karla mücadele 155 kişilik ekibimizle devam ediyor

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ DE KATKI SAĞLIYOR  

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ İlçemizde yoğun kar yağışının başlamasıyla birlikte, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğümüzden oluşan toplam 155 kişilik karla mücadele ekibimizle 3 grayder,11 kepce,2 tuzlama, 1 solisyon,4 kar kürüme ve tuzlama için açık kasa kamyonet, 3 traktör ve 2 sepetli vinç ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Belediyemizin bu ekiplerine takviye olarak da Büyükşehir Belediyemizden gelen tuzlama ve kar kürüme araçlarıyla, kar yağışı ile birlikte şehir içindeki ana arterler başta olmak olmak üzere tüm yollarda kar küreme, tuzlama ve solisyon çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmeye başladık ve bu çalışmalarımız vardiyalı olarak 24 saat devam ediyor.’’dedi.

 

ÇALIŞMALAR VARDİYALI OLARAK SÜRDÜRÜLÜYOR

 

Başkan Akay, kar temizleme ekiplerinin yollarda yaptığı tuzlama ve solüsyon çalışmalarının yanı sıra, yaya kaldırımlarında da kar temizleme ve buz kırma çalışmalarının sürdürüldüğünü belirterek, “Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yaya kaldırımlarında vatandaşların mağdur olmaması için kaldırım temizleme çalışmalarımızda hızla devam etmektedir. Bu çalışmalar ana caddelerde yoğun bir şekilde sürdürülmektedir. Çerkezköy  Belediyesi olarak bizler görevimizin başındayız ve görevimizi en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz. Belirttiğim gibi karla mücadele ekiplerimiz 24 saat görev başında. Aralıksız ve vardiyalı olarak çalışmaları sürdürüyoruz.  Vatandaşımızın mağdur olmaması için bu çalışmalarımız aralıksız olarak devam ettirerek, yolların trafiğe açık tutulmasını sağlamaya çalışıyoruz.’’ bilgisini paylaştı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10