Günümüzü unutmadılar

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy'de bulunan bazı sivil toplum kuruluşları, hastaneler ve siyasi partiler Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret ederek ve çiçek gönderer

Çerkezköy 10.01.2017 21:56:00 0
Günümüzü unutmadılar

“BASIN YOKSA ÜLKE DE YOK”

 

Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan, Kurumsal Pazarlama sorumluları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek gazetecileri kutladı. Basının ülke için en önemli unsur olduğunu kaydeden Çalışkan, “Basın yoksa ülke de yok. Basın mensuplarımız çok zor şartlar altında özverili bir şekilde çalıyorlar. Çalışma koşullarının da bu doğrultuda iyileştirilmesi gerekiyor.” dedi.  Gazeteci Şaban Kardeş de, Recep Çalışkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, gazetecilik mesleğini her şart ve koşul altında en iyi şekilde yapmaya çalıştıklarını kaydetti. Çerkezköy Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op.Dr.Recep Çalışkan, Kurumsal Pazarlama sorumluları Metin Demirtaş ve Nagihan Aktaş  günün anısına çiçek takdim ettiler.

 

İRMET’TEN ZİYARET

 

Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan ve Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan da gazetemizi ziyaret etti. Gazetecilerin zor şartlar altında çalıştığını kaydeden Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan “Saat kavramı gözetmeksizin mesleğiniz gereği yoğun bir tempoda çalışıyorsunuz. Kamuoyunu bilgilendirmek ve aydınlatmak adına göreviniz çok önemlidir. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyor. Çalışma hayatlarınızda da başarılı görevler temenni ediyorum.” diye konuştu. Çerkezköy Özel İrmet Hastanesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Emre Alkan ve Özel İrmet Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Füsun Özcan günün anısına çiçek takdim ederken, gazeteci Şaban Kardeş de ziyaretten ötürü teşekkür etti.

 

“KAMU GÖREVİNİ YERİNE GETİRİYORSUNUZ”

 

AK Parti Çerkezköy İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Göksel Bozdağ, Tanıtım Medya Başkanı Salih Azbay da gazetemizi ziyaret ederek günümüzü kutladı. Başta Çerkezköy’deki basın mensupları olmak üzere tüm basın mensuplarının Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Tanıtım Medya Başkanı Salih Azbay “ Gazetecilik mesleği, özellikle çok büyük fedakarlıklar isteyen ve zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler.” diye konuştu.

 

ÇİÇEK GÖNDERDİLER

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Uğur Okulları, 1911 Çerkezköyspor Başkanı Murat Narçın da gazetemize çiçek göndererek gazeteciler gününü kutlarken, Çerkezköy Eski Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Esnaf Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın aralarında bulunduğu pek çok kurum ve kuruluş temsilcisi de gazetemizi telefonla arayarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10