Denetimli serbest bırakıldılar

Kapaklı İsmet Paşa Mahallesi'nde meydana gelen hırsızlık olayında emniyet güçlerinden kaçmak isteyen Gökhan A., altıncı kattan aşağı düşerek hayatını kaybetmiş, ev arkadaşları ola

Kapaklı 12.01.2017 19:11:00 0
Denetimli serbest bırakıldılar

ALTINCI KATTAN AŞAĞI İNMEK İSTEDİ

 

Kapaklı’da meydana gelen olay şu şekilde gerçekleşmişti; Asayiş ekipleri kardaki ayak izlerini takip ederek zanlıların oturduğu apartmana ulaştı. Ekipler merdivenlerde oluşan ıslaklık sayesinde şahısların ikamet ettiği daireye ulaşmayı başardı. Kapının çalınmasının ardından yaklaşık 20 dakika sonra Servet S. ve İbrahim D.’nin kapıyı açtıkları öğrenilirken, polislerin geldiğini duyan Gökhan A. ise çarşafları birbirine bağlayarak altıncı kattan aşağı inmek istedi.

 

HIRSIZLIKTAN SABIKASI BULUNUYOR

 

Polislerin gelmesiyle yakalanmamak için paniğe kapılan Gökhan A., altıncı kattan beton zemine düşerek hayatını kaybetti. Çerkezköy Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan Gökhan A.’nın birçok hırsızlık olayından sabıkası ve aranması olduğu öğrenildi. Evde bulunan Servet S. ile arkadaşı İbrahim D., ekipler tarafından gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldüler.

 

SERBEST BIRAKILDILAR

 

Evde yapılan aramada çok sayıda çalıntı sigara, elbise, yaşam malzemesi ve bozuk para ele geçirilirken, Adliyeye sevk edilen Servet S. ile İbrahim D.’nin mahkemece denetimli serbest bırakıldıkları öğrenildi.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10