Asbaş:Bol gollü galibiyet hedefliyoruz

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş kötü hava koşulları nedeniyle Vakıflar  Güvenspor müsabakasının ileri bir tarihe ertelendiğini ve müsabakaların fikstüre göre devam ett

13.01.2017 19:13:00 0
Asbaş:Bol gollü galibiyet hedefliyoruz

VELİKÖY SAHASINDA OYNAYACAĞIMIZ MAÇTA BOL GOLLÜ GALİBİYET HEDEFLİYORUZ

 

Başkan Kazım Asbaş, İsmet Paşa Mahallesindeki Mustafa Uğraş Stadında oynanması gereken maçlarının, yağan yoğun kar yağışı sonrası saha zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle İl Müdürlüğü tarafından müsabakanın Veliköy sahasına alındığını belirtti. Asbaş, ‘’Pazar günü grubumuzu da sekizinci sırada yer alan Sağlık Mahallesispor ile Veliköy sahasında yapacağımız puan mücadelesinde de bol gollü bir galibiyet hedefliyoruz. Pazar günü saat 12.00’de başlayacak olan müsabakaya, tüm taraftarlarımız ve sporsever halkımız davetlidir. Araçlar Çelebi Öğrenci Yurdu’nun önünden saat 11.00’de kalkacaktır.”dedi.

 

PUAN KAYBINA HİÇ TAHAMMÜLÜMÜZ YOK

 

Başkan Kazım Asbaş, “ Lider olarak sürdürdüğümüz grubumuzda  en yakın takipçimiz olan Ergene Ulaşspor ile aramızda 3 puanlık bir fark var. Bu nedenle bu saatten sonra puan kaybına hiç tahammülümüz yok. Lig sonuna kadar her maçımız bir final maçıdır ve hedefimiz de galibiyet ve üç puandır. Puan kaybettiğimiz an şampiyonluğumuzu da riske ederiz. Bu nedenle her maçı üç puanla kapatmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.”diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10