Albayrak: 5 vizyonumuz var

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği (TRAKYAKENT) ile Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen "Trakya Vizyon Paneli"ne katıldı.

Tekirdağ 15.01.2017 19:48:00 0
Albayrak: 5 vizyonumuz var

KATILIMCILAR VİLGİLENDİRİLDİ

 

Ramada Otel’de TRAKYAKENT'e üye Belediye Başkanlarının katıldığı panele panelist olarak katılan Türkiye Barolar Birliği Genel Sekreteri Av. Güneş Gürseler "Çevre Politikaları", Yazar Hasan Özgen "Kültür Mirası"  Kent Plancısı A. Faruk Göksu da "Stratejik Planlama" konularında katılanlara bilgiler verdi.

 

TEKİRDAĞ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

 

Panelin açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ve TRAKYAKENT Başkanı Kadir Albayrak, Trakya Vizyon Paneli yapılacağını öğrenince çok sevindiğini ve destek verdiğini söyledi. Albayrak, Tekirdağ'ın 5 vizyonuyla ilgili bilgiler vererek " Bu işe çok önem veriyorum. Daha önce de söyledim, 5 vizyonumuz var.  Yakında ihale edeceğiz, Türkiye'nin 2. Büyük et kombinasını Malkara'ya yapıyoruz. Bu da hayvancılığımızın kalkınmasına katkı sağlayacak. Güçlü sanayisi, tarım ve hayvancılığı, lojistik yatırımlarıyla, turizmi ve üniversitesi ile çevreye duyarlı, kentleşmesini tamamlamış, yaşanılabilir, güvenli ve mutlu bir Tekirdağ için çalışıyoruz." dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10