Kuş özgürlüğüne kavuştu

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski Başkanı Yaşar Kuş, evrakta sahtecilik yaptığı iddiasıyla tutuklanarak  5 yıl  10 ay hüküm giymiş ve  önce Tekirdağ kapalı cezaevinde

Çerkezköy 15.01.2017 19:51:00 0
Kuş özgürlüğüne kavuştu

YAŞAR KUŞU’U KARDEŞLERİ VE ARKADAŞLARI KARŞILADI

 

Yaşar Kuş’u Çerkezköy girişinde kardeşleri Fatih-Selim ve Ercan Kuş, bir grup yakın arkadaşı ve oda çalışanları ince sazlarla karşıladı. Karşılamanın ardından Şoförler odası lokaline gidildi ve burada sazlı sözlü bir karşılama daha yapıldı. Yaşar Kuş kardeşleri ve arkadaşlarıyla birlikte özgürlüğünü oyunlar oynayarak ve halaylar çekerek kutladı. Yaşar Kuş’u karşılama sırasında Çerkezköy Servis Araç Sahipleri Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Fikret Tanyeri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkan vekili Hakan Fıçıcı, Yönetim kurulu üyesi Yaşar Balkan ile bazı oda üyeleri de hazır bulundu.

 

ÖZGÜRLÜK GİBİSİ YOK

 

Yaşar Kuş, yaptığı açıklamada, “İnsan hayatta bilerek ya da bilmeyerek yaptığı hatalarının cezasını yasaların verdiği cezalarla çekmek zorunda kalıyor.8 aylık mahkumiyetim sırasında şunu çok iyi anladım. İnsan her ne kadar cezaevi denen yerde rahat olsa bile dışarıdaki özgürlüğünü her dakika arıyor ve bu nedenle özgürlük gibisi yok.  Özgürlüğüme kavuşmuş olduğum bugün, kedimi yeniden doğmuş gibi hissediyorum. Özgürlüğümün ilk gününde yanımda olan kardeşlerime, arkadaşlarıma, sevenlerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ÖZGÜRLÜĞÜNE KAVUŞAN KUŞ ARKADAŞLARIYLA DOYASIYA EĞLENDİ

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilçiler Esnaf Odası lokalinde kendisi için düzenlenen kutlamada arkadaşlarıyla birlikte oyunlar oynayan Yaşar Kuş, şarkılar söyleyerek özgürlüğün tadını doyasıya çıkardı. Yaşar Kuş, kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaşlarına da “Yaşamınız boyunca hata yapmamaya özen gösterin. Cezaevinde bir gün dahi yatmanız, özgürlüğün ne kadar kıymetli ve iyi bir şey olduğunu anlamanıza yeter.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10