İstinat duvarı yağışa dayanamadı

Kapaklı Vatan Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir inşaatın istinat duvarı çöktü. Cumartesi akşamı etkili olan yağışın ardından istinat duvarı büyük bir gürültüyle çökerken, maha

Kapaklı 15.01.2017 19:51:00 0
İstinat duvarı yağışa dayanamadı

SAĞANAK YAĞIŞA DAYANAMADI

 

Cumartesi akşamı etkili olan sağanak yağış, yapımı devam eden bir inşaatın istinat duvarının çökmesine neden oldu. Kapaklı Vatan Caddesi üzerinde saat 22.00 sularında meydana gelen olay şu şekilde gelişti; akşam saatlerinde başlayan yağmur, saatler ilerledikçe etkisini gösterdi. Vatan Caddesi üzerinde yapımı devam eden bir inşaatın istinat duvarı sağanak yağışa dayanamayarak büyük bir gürültüyle çöktü.

 

BOMBA PATLADI ZANNETTİK

 

İstinat duvarının çökmesi büyük bir gürültüye neden olurken, mahalle sakinleri de büyük bir korku yaşadı. Kimi mahalleli evlerinin camlarına çıkarken, kimi mahalleli de olayın sebebini öğrenmek için dışarı çıktı. Mahalle sakinleri yaptıkları açıklamada, “Evlerimizde otururken büyük bir gürültü koptu. Bomba patladı zannettik ve büyük bir korku yaşadık. Dışarı çıktığımızda ise istinat duvarının sağanak yağışa dayanamayarak çöktüğünü gördük” ifadelerine yer verdiler.

 

SOKAK ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

 

Yaşanan olayın ardından şans eseri yaralanan olmazken, olay yerine sevk edilen emniyet güçleri çektikleri şerit ile inşaatın bulunduğu sokağın giriş çıkışlarını araç trafiğine kapattı. Emniyet güçleri çökme olayını Kapaklı Belediyesi Zabıta Ekipleri’ne bildirirken, ekiplerin olay yerine gelmesi ise uzun sürdü.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10