CHP ikinci eğitimini tamamladı

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı parti için ikinci eğitim programını, dün 13.30-16.00 saatleri arasında, partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirdi.

Kapaklı 16.01.2017 19:13:00 0
CHP ikinci eğitimini tamamladı

SEÇKİN KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

İlçe teşkilatında gerçekleştirilen programda kısa bir konuşma yapan CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, “Bugün ilçe teşkilatımız parti içi ikinci eğitim programını gerçekleştirecektir. Bu soğuk ve karlı havaya rağmen eğitim programımıza katılımın yoğun olması bizleri memnun etmiştir. Katılım gösteren tüm partililerimize İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve İlçe Gençlik Kollarımız adına çok teşekkür ediyorum. Bu eğitim programları çok önemli olması nedeniyle eğitimlerimizi sürdüreceğiz. “dedi.

 

BİLGİLENDİRMEDE BULUNDULAR

 

Başkanın ardından eğitim içi programında yer alan konuşmacılar eğitime katılan partilileri, parti çalışmaları başta olmak üzere insan ilişkileri,davranışlar gibi bir çok konuda bilgilendirmede bulundular. Eğitim programına katılan partililer verilen eğitimin kendileri için çok faydalı olduğunu söyleyerek, programı düzenleyen İlçe başkanı Kenan Seçkin başta olmak üzere ilçe yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10