Gümüşhaneliler yeni yerlerindeler

Merkezi Çerkezköy'de bulunan Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Dernek yönetimi,  dün yeni yerinin açılışını gerçekleştirerek, dernek üyelerine il

Çerkezköy 23.01.2017 00:04:00 0
Gümüşhaneliler yeni yerlerindeler

DERNEK BAŞKANLARI KATILDI

 

Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal Yardımlaşma, Kültür ve Dayanışma Derneği, Gazi Mustafa kemal paşa mahallesi Çerkezköy Gaztaş İşletme Müdürlüğü karşısındaki dernek binasını bir ay önce Gazi Mustafa Kemal Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Dalyan Sokak No.9’aki yeni yerine taşındı. Dün gerçekeltirilen açılıştan önce dernek üyelerine kahvaltı verildi. Daha sonra Kuran-ı kerim okundu ve  ardından  yeni yerin açılışı gerçekleştirildi.Kahvaltı ve açılış törenine İstanbul’dan da Gümüşhane dernek başkanlarının katılım gösterdiği belirtildi.

 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

 

Katılımın yoğun olduğu Tekirdağ Gümüşhaneliler Derneği kahvaltı ve açılış programına, Tekirdağ Gümüşhaneliler Sosyal,Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu ve dernek yönetiminin yanı sıra, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mustafa Doğan, Gadaklılar Dernek Başkanı Hüseyin Akın,AK Parti Marmara Ereğlisi İlçe Eski başkanı Muhittin Toruk,Çerkezköylü Gümüşhane kökenli iş adamı Tuncay Yeğin ile birlikte İstanbul’dan da bazı Gümüşhane dernek yöneticileri ile birlikte çok sayıda dernek üyesi katıldı. Yeni yerin açılış kurdelesini Tekirdağ Gümüşhaneliler Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Doğan, AK Parti Marmara Ereğlisi ilçe eski başkanı Muhittin Toruk ile birlikte gerçekleştirdi.

 

DAHA MODERN BİR YERE GEÇTİK

 

Açılış sonrası konuşan Dernek Başkanı Hasan Hatipoğlu, “Yeni yerimizde çalışmalarımıza aksatmadan devam edeceğiz. Açılış öncesi üyelerimiz bizlere yeni yerimizin daha modern olduğunu ve bildirmeleri yönetim olarak bizleri mutlu etti. Tüm üyelerimizin bu yeni dernek binamızda daha rahat araç parkı bulabilecekleri gibi  yeni dernek binamızda  birlik ve beraberliğimizi  ve de hemşericiliğimizin daha da pekiştireceğimize inanıyoruz. Amacımız dernek üyelerimize en iyi şekilde hizmet vermeyi sürdürmektir.Göreve geldiğimiz günden bu yana da aynı kararlılık içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve birlikteliğimizi pekiştirmek için de kahvaltı programlarımızı aralıksız olarak devam ettiriyoruz.Görevde bulunduğumuz 3 yıldır dernek olarak birçok faaliyetler gerçekleştirdik ve faaliyetlerimiz devam edecek. Dernekçilik gerçekten zor ama biz bu zorlukların üstesinde gelerek görevimizi en iyi şeklide yapma azmi içindeyiz.” diye konuştu.

 

YÖRESEL ÜRÜNLER FESTİVALİNE KATKIDA BULUNACAĞIZ

 

Başkan Hatipoğlu konuşmasını şöyle devam etti: Çerkezköy Belediyesi Başkanı Vahap Akay, belediye olarak ilçemizde yöresel ürünler festivali düzenleyeceğini konusunda ilçemizdeki dernek yöneticilerini bir araya getirerek fikrini belirtti ve biz dernek yöneticilerinin de bu konudaki düşüncelerini aldı. Festivalin, geleneksel olarak yapılacak olması, ilçedeki tüm derneklerin katılım göstermesi ve yöresel ürünlerin tanıtımını yaparak ilçedeki birlik, beraberlik ve dayanışmanın daha üst düzeye çıkarılmasının amaçlanıyor olması bizleri de sevindirdi. Bu yöresel ürünler festivaline biz de dernek olarak katılım sağlayarak katkıda bulunacağız. Ben de festival komitesinde yer aldım ve çalışmalara başladık. “dedi.

 

GÜMÜŞHANESPOR GADALAR TARAFTAR GRUBU OLUŞTURULDU

 

Başkan Hasan Hatipoğlu, konuşmasını, Birinci lig yolunda ilerleyen Gümüşhanespor’a destek olma ve katkı sağlamak için  dermek bünyesinde Gümüşhanespor Gadalar taraftar grubu  oluşturduklarını belirterek, ‘’Bu taraftar grubu, Abdullah Nair başkanlığında kuruldu. Amacımız Gümüşhanesporumuza 1. Lig yolunda katkı ve destek sağlamaktır. Bu taraftar grubumuzun da tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyor ve programa katılım gösteren tüm katılımcılara tekrar teşekkür ediyorum.”sözleriyle noktaladı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10