Kemal Özel güven tazeledi

Kapaklı Emlakçılar Derneği'nin 2. Olağan Kongresi önceki gün Kapaklı Belediye Meclisi Salonunda yapıldı. Kongrede seçimlere ,Kemal Özel Başkanlığında tek aday ve tek liste ile gidildi. Yapılan se?

Kapaklı 23.01.2017 19:57:00 0
 Kemal Özel güven tazeledi

YENİ DÖNEMDE ÇOK DAHA İYİ ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ

 

Kongre açış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Kemal özel, “Bugün derneğimizin 2. Olağan genel kurulunu gerçekleştiriyoruz. Derneğimizin kuruluş aşamasından bu güne kadar sizlerle birlikte faaliyetlerimiz oldu. Yeni dönemde çok daha fazla faaliyetlerin yapılması ve sektörümüzün iyi yerlere gelmesi için yine birlik ve beraberlik içinde çalışma yapacağımızı bilmenizi isterim. Gerçekleştireceğimiz kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyor.Tüm katılımcılara hoş geldiniz diyorum.”dedi Ardından divan heyeti oluşturuldu  Divan başkanlığına Zafer Akgün katip üyeliklere Bilal Acar ve Hüseyin Akın getirildi.Divanın oluşmasından sonra  kongreye, saygı duruşunda bulunulması  ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam edildi. Daha sonra gündem maddeleri tek tek görüşülerek oylamaya sunuldu ve gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi. Ardından seçimlere geçildi.

 

ÖZEL GÜVEN TAZELEDİ

 

Seçimlere Dernek Başkanlığına tek aday ve tek liste ile Kemal Özel girdi. Açık oy tasnifi ile yapılan seçim sonucunda kongreye katılan 25 dernek üyesinin tamamını alan Kemal Özel, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Kemal Özel’in Başkanlığına Dernek Asil Yönetim Kurulu Üyeliklerine: Nursen Sert,Murat Güneş,Hasan Akı,Reşat Ünlü,Veysel Koca ve Ceylan Yanar seçildi.Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine: Ahmet Köroğlu,Safiye Savaş,Şefket Ertürk,Ömer Aktürk,Şenol Batum ve Erol Gürsoy seçildiler.Denetim kurulu asil üyeliklerine:Zafer Akgün,Mehmet Karaçoban,Fuat  Çiftçi seçildi.Denetim Kurulu yedek üyeliklerine de:Kenan Özel,Mehmet Eraslan ve Göksal Oktay getirildi.

 

DERNEĞİMİZİN İSMİNİ BÜYÜK KİTLELERE DUYURACAĞIZ

 

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardında başkanlığa yeniden seçilen Kemal Özel yaptığı teşekkür konuşmasında yeni dönemde çok daha iyi çalışmalara imza atacaklarını belirterek, “Bugün kongreye katılan tüm üyelerimize bizlere yeniden bu görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. Kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bundan sonraki 3 yıl içinde sizlerle  daha fazla bir araya gelerek, üye sayımızı daha da arttırarak birlikte çok daha iyi çalışmalar gerçekleştireceğiz. Ayrıca dernek olarak konferans,panel gibi etkinlikler düzenleyeceğiz.Bu tür organizasyonlarla da bir araya gelerek birlik ve beraberlik  ve de  dayanışmamızı pekiştireceğiz.” dedi.

 

AYAKÇILARI ARAMIZDA BARINDIRMAYACAĞIZ

 

Özel, “Öte yandan vergiye tabi olmayan ve bizlerin işlerine ekonomik anlamda darbe vuran halk arasında ayakçı olarak tabir edilen kişilerle kanunlar çerçevesinde hareket ederek mücadele edeceğiz. Bizler birlik olup beraber hareket edersek aramızda bu kişileri çıkartmış ve barındırmamış olacağız. Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odasıyla iletişim halinde olup düzenledikleri programlarda emlakçıların da faydalanacağı,iletişim,pazarlama,diksiyon ve ekonomide gayrimenkul sektörünün sorunları gibi programlarda üyelerimiz ve meslektaşlarımızla bir araya geleceğiz.Ayrıca fuarlara katılacağız,emlak ve gayrimenkul alanında Kapaklımız emlak sektörünün bölgedeki en hareketli ilçelerin başında geliyor daha çok ticaret anlamında ismini duyurarak yatırımcıların bölgeye davet edersek istikrarlı bir emlak sektörünün öncüsü olmak istiyoruz. Kongremizin bir kez daha tüm meslektaşlarımıza kongreye katılımları nedeniyle teşekkür ediyorum. ”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10