Kazım Asbaş: Çorlu deplasmanında da hedef üç puan

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş Pazar günü Çorlu deplasmanında grupta düşme hattında kritik yerde bulunan Çorluspor ile puan mücadelesi yapacaklarını belirterek, son iki maç?

25.01.2017 20:26:00 0
Kazım Asbaş: Çorlu deplasmanında da hedef üç puan

SON İKİ MAÇIMIZDA DA HEDEFİMİZ MUTLAK GALİBİYET

 

Kazım Asbaş, ‘’Çerkezköy Doğanspor olarak bu yıl  hiçbir fedakarlıktan kaçmayarak sezon başında oluşturduğumuz güçlü takım kadromuz,efsaneleşmiş olan Doğanspor camiasına yakışır maçlar çıkararak bu sezon lig maçları başladığından bu yana yenilgisiz olarak yani namağlup şekilde ve  grubumuzda lider olarak müsabakalara devam ediyoruz. Ligin bitimine iki hafta kaldı. Birini dışarıda birini içerde oynayacağız. Bu son iki maçımızda da hedefimiz mutlak galibiyet. Şampiyonluğumuzu hem namağlup olarak hem de en çok gol atan takım olarak kutlamak istiyoruz.’’dedi.

 

MÜSABAKANIN ZORLU GEÇECEĞİNİ BİLİYORUZ

 

Asbaş, Çorluspor’un gruplarında puan sıralamasında kritik sayılacak durumda olduğunu, rakiplerinin puana ihtiyacı olduğunu ve bu nedenle puan almak için mücadele edeceklerini belirterek, maçın zorlu geçeceğini söyledi. Kazım Asbaş, ‘’Rakibimizin kritik bir bölgede bulunması ve ligde kalmak için puana ve puanlara ihtiyaç duymasından dolayı,  müsabakanın zorlu geçeceğini biliyoruz. Biz rakibimize karşı önlemlerimizi aldık ve hedefimiz üç puanla sahadan ayrılmak.’’diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10