Ergene Belediyesi'nde şok operasyon:3 gözaltı

Ergene Belediyesi'nin Hesap İşleri Müdürlüğü muhasebe tahsilat biriminde, tahsilatlar evrakında usulsüzlük yaptıkları iddia edilen İ.C., E.A. ve M.K. gözaltına alındı.

Ergene 27.01.2017 16:14:00 0
Ergene Belediyesi

3 BELEDİYE ÇALIŞANI HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

 

Ergene Belediyesi'nin Hesap İşleri Müdürlüğü muhasebe tahsilat biriminde memur olarak çalışan İ.C., aynı birimde sözleşmeli çalışan E.A. ile M.K’nın, yıl sonu hesap devirlerinde evrakta usulsüzlük yaptığı bilgisini alan Ergene Belediye Başkanı CHP'li Rasim Yüksel, evrak ile birlikte Çorlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na giderek;3 belediye çalışanı hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

HATA YAPAN CEZASINI ÇEKER

 

Savcılığın talimatıyla Ergene Belediyesi'ne giden Ergene İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Ağır Suçlar Bürosu ekipleri, 1'i memur 3 çalışanı gözaltına aldı.Hata yapanın cezasını çekeceğini söyleyen Belediye Başkanı Rasim Yüksel, yaptığı açıklamasında "Konuyla ilgili olarak muhasebe yetkililerimiz makbuz atlama olayını fark etmişler. Bunu tarafıma bilgi vermelerinin ardından hemen evrakları alıp savcılığa gidip suç duyurusunda bulundum. Şunu açık ve net olarak söylemek istiyorum. Hata yapan cezasını çeker. Bunun için bu olayı fark eden belediye çalışanımıza çok teşekkür ediyorum. Yargıya intikal etti. Artık yargımız olayı takip ediyor" dedi. Gözaltına alınan 3 kişiyle ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10