Elektronik sigara cebinde patladı

Kapaklı'da yaşayan 23 yaşındaki Kadir Uslu'nun, iki ay önce sigarayı bırakmak için aldığı elektronik sigara cebinde patladı. Patlamanın etkisiyle Uslu'nun montu ve kazağı yanarken, kendisi

Kapaklı 27.01.2017 20:46:00 0
Elektronik sigara cebinde patladı

MONTU VE KAZAĞI YANDI

 

Kapaklı’da otomobil ekspertizliği yapan Kadir Uslu, 2 ay önce sigarayı bırakma kararı alırken, sigarayı bırakmasına yardımcı olacağı düşüncesiyle 280 liraya elektronik sigara aldı. Uslu, işyerinde oturduğu sırada cebindeki elektronik sigara büyük bir gürültü ile patladı. Üzerindeki montu ve kazağı yanan, oturduğu koltuktan düşen Uslu, hafif şekilde yaralandı. Çevredeki iki arkadaşı ise patlama sırasında panikleyip işyerinden dışarı kaçtı.

 

BİR ANDA PATLADI

 

İki aydır kullandığı elektronik sigaranın patlamasıyla yaralandığını anlatan Uslu, "2 ay önce sigarayı bırakmak için 280 liraya elektronik sigara almıştım. İşyerinde otururken cebimdeki elektronik sigara bir anda patladı. İki arkadaşımla birlikte kendimizi yere attık. Patlamadan sonra montum ve üzerimdeki kazak yandı. Ben de hafif yaralandım. Hastanede tedavi gördüm ama elektronik sigaranın patlamasından dolayı çok korktuk." diye konuştu.

 

PATLAMA KAMERAYA YANSIDI

 

Kadir Uslu’nun cebindeki elektronik sigaranın patlaması işyerindeki güvenlik kamerasına yansıdı. Kamera görüntülerinde işyerinde oturan Uslu’nun cebindeki elektronik sigaranın patlaması ve yaşanan panik saniye saniye görüldü.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10