Yeni yönetim akşam yemeğinde tanıtıldı

Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü, 15 Ocak Pazar günü gerçekleşen kongrenin ardından yeni yönetimde yer alan yöneticileri önceki gün saat 19.00'da düzenlediği akşam yemeğinde

Çerkezköy 29.01.2017 20:56:00 0
Yeni yönetim akşam yemeğinde tanıtıldı

ÖNCELİKLİ AMACIMIZ, ÇOCUKLARIMIZA SPOR YAPTIRMAK

 

Çınar Et Lokantası'nda gerçekleşen programda konuşan Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Hayri Varol 7+7 olarak 14 kişilik yeni bir yönetim oluşturduklarını ve  kulübün 46 üyesi bulunduğunu söyledi. Varol, Olağan Genel Kongre'de seçilen yeni yönetimin 3 yıl boyunca görev yapacağını ve katılımcı bir yönetim yapısı istediklerini belirterek ‘’Her branşta en iyi şekilde takımımızı yarışmacı bir kimliğe taşımak istiyoruz. Her kulüp başarılara ulaşmak ister fakat bizim öncelikli amacımız, çocuklarımıza spor yaptırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak.’’şeklinde konuştu.

 

BİZDEN ÖNCEKİ DÖNEMDE SAHAYA SÜRÜLEN TAKIM SAYISI SADECE 1'Dİ

 

Kulüp hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Musa Kavlak ise, ‘’Çerkezköy Samsunlular Yaşar Doğu Gençlik Spor Kulübü 2013 yılında kuruldu ve yaklaşık olarak 4 yıldır faaliyetlerini sürdürüyor. Bizler ise son 1 yıldır yönetimde bulunuyoruz. Bizden önceki dönemde sahaya sürülen takım sayısı sadece 1'iken, bizler bir yılda 5 takım sahaya sürdük. U-17 takımımız ise şu an aktif olarak ligde mücadelesine devam ediyor. Daha etkin arkadaşlarla daha pratik ve etkin olacağımızı düşündüğümüz için kongreye gittik ve kongre sonucu yeni yönetimimizi oluşturduk.’’ dedi.

 

TAKIM OTOBÜSÜ İÇİN SPONSOR ARANIYOR

 

Başkan Musa Kavlak, Yaşar Doğu ismi ile özdeşleşen güreş sporunun kulübe kazandırılması için bir takım girişimlerde bulunduklarını ve kulübe kazandırılan takım otobüsü için de sponsor arayışı içinde olduklarını söyleyerek, ‘’Yönetimi oluştururken birçok kişi ile görüştük ve sonunda bir konuda mutabık kaldık. Yaşar Doğu ismine yakışır bir şekilde güreş branşında da kulübümüzün yer almasına karar verdik. Bunun yanı sıra kulübümüzün satranç, masa tenisi, basketbol, voleybol, gibi dallarda da yer almasını sağlayacağız. Her geçen gün başarımızın üzerine biraz daha katkı sağlayarak ilerliyoruz.’’açıklamasında bulundu.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

15 Ocak'ta yapılan Olağan Genel Kongre neticesinde yeni yönetimde görev yapacak isimler şu şekilde açıklandı: Başkan, Musa Kavlak. Başkan Yardımcıları;Hayri Varol ve Orhan Çetin. Genel Sekreter;Sunay Kırım, Zekeriya Dik, Selim Altunsoy ve Abdullah Coşkun.Denetim Kurulu: Necdet Keskin, Ferhat Özkan, Muhsin Bayram.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10