Çerkezköy Doğanspor hedefine ulaştı

Çerkezköy'ün efsane kulübü Çerkezköy Doğanspor, bu yıl sezon başında şampiyon olmak için oluşturduğu güçlü kadrosu ile Tekirdağ Birinci Amatör Lig B grubunda  sezonun ilk maçınd

30.01.2017 19:36:00 0
Çerkezköy Doğanspor hedefine ulaştı

ÇERKEZKÖY DOĞANSPOR ÇORLUSPOR KARŞISINDA ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN ETTİ

 

Pazar günü Çorlu deplasmanında Çorluspor ile puan mücadelesi yapan Tekirdağ Birinci Amatör lig B grubu lideri Çerkezköy Doğanspor maça hızlı başladı. Müsabakanın ilk dakikalarında iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. Dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koyan taraf Çerkezköy Doğanspor oldu.Ancak Çerkezköy Doğanspor 13. dakikada mutlak bir gollük pozisyondan yararlanamadı. Maçın 17. dakikası oynandığı sırada ani bir atak geliştiren Çorluspor,Çerkezköy Doğanspor savunmasının bir anlık anlaşamamazlığından yararlandı ve Ercan Çorluspor’u 1-0 öne geçiren golü kaydetti Böylece ilk yarı Çorluspor’un 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.İkinci yarıda devamlı gol arayan ve galip gelmek için çırpınan bir Doğanspor sahada idi.Atak üstüne atak yapan ve tek kale oynamaya başlayan Çerkezköy Doğanspor takımı, rakibi Çorluspor’u bunaltmaya başladı. Çorluspor ilk yarıda attığı gol ile maçı 1-0 önde bitirme hesapları yaparken, Çerkezköy Doğanspor da inadına gol arayan takım görüntüsünde atak üstüne atak yaptı.Çorluspor’da ani gelişen Çerkezköy Doğanspor ataklarını  önleyerek ileri uc elemanlarına kazandırdığı topu ceza sahası içinde elle kazanan Çerkezköy Doğansporlu oyuncuya 58. dakikada kırmızı kart gösterdi ve penaltı noktasını gösterdi. Çorluspor bu penaltı atışını gole çeviremedi.10 kişi kalan Çerkezköy Doğanspor,ataklarına eksilmeden devam etti ve sahadan en azından galip gelemese de beraberlikle ayrılmak istercesine gol aramaya başladı.Müsabakanın 75. dakikası oynandığı sırada sol çaprazdan Oğuzkan’ın derinlemesine pasını iyi takip eden Ahmet kaleyi iyi gördü ve sewrt bir vuruşla topu kalecinin solundan filelere gönderdi ve durumu 1-1 yaptı. bu golden sonra devamlı gol arayan taraf Çerkezköy Doğanspor oldu ancak müsabakada başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-1 sona erdi.Çerkezköy Doğanspor ligin bitimine bir hafta kala en yakın rakibi ile puan farkını 6’ya çıkararak şampiyonluğunu ilan etti.

 

HEDEFİMİZE ULAŞMANIN HAKLI GURURUNU YAŞIYORUZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü 2016-2017 futbol sezonuna şampiyonluk parolası sezon öncesi tecrübeli futbolculardan oluşan güçlü bir kadro kurarak başlayan ve ilk maçında altığı farklı galibiyet ile liderlik koltuğuna oturarak liderliği kaptırmadan ligi namağlup olarak tamamlayarak şampiyonluğunu ilen ederek  hedefine ulaşarak taraftarlarını sevindirdi.Kulüp Başkanı Kazım Asbaş, “ Bu yıl Tekirdağ Birinci Amatör Lig B grubunda sezon öncesi koyduğumuz şampiyonluk hedefimize grubumuzda hiç yenilgi almadan namağlup olarak şampiyon olarak süper amatör lige yükselmenin haklı gururu ve sevincini yaşıyoruz.Zaman zaman çok farklı kazanacağımız maçlarımızı az bir farkla galip gelerek kazanmamız ise  takımımızı daha da motive etti.Nedeni ise oyuncular üzerinde bir sonraki maçımızı daha iyi oynayalım farklı galibiyet elalım düşüncesi hakim oldu.Sezon boyunca aldığımız iki beraberlikte ise takımımızın bu maçlarda liderliğin vermiş olduğu aşırı rahatlıktan kaynaklandı.Sonuçta hedefimize ulaştık.Futbolda önemli olan puandır. Biz de yeterli puanı topladık ve şampiyonluğumuzu ilan ettik. Artık bu günden gelecek sezonun hesaplarını yaparak süper ligte hedefimizi belirleyerek mücadele etmeye bakacağız. Şampiyonluğumuz camiamıza ve tüm Çerkezköy halkına hayırlı olsun.”dedi. Asbaş önümüzdeki günlerde bir basın açıklaması yaparak bu konuda daha detaylı bilgiler vereceğini de belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10