Temsilcimiz Aşağı Sevindiklispor'u konuk ediyor

Süper Amatör Lig'in ikinci yarısı Pazar günü oynanacak olan 7 karşılaşma ile başlıyor. Ligin 33 puanla namağlup lideri olan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor kendi evinde ligin onuncu sırasında bulunan

3.02.2017 20:04:00 0
Temsilcimiz Aşağı Sevindiklispor

MÜSABAKA YARIN SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK

 

Süper Amatör Lig’in ikinci yarı ilk karşılaşmasında 1911 Çerkezköyspor ile Aşağı Sevindiklispor karşı karşıya gelecek. Mustafa Uğraş Stadı’nda Pazar günü oynanacak olan müsabaka saat 13.00’da başlayacak. Temsilcimiz ligin ilk yarısının son karşılaşmasında Kapalı Şehir Stadı’nda Kapaklıspor ile karşı karşıya gelmişti.

 

DERBİYİ 2-0 KAZANMIŞTI

 

Müsabakanın her iki devresinde de üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor takımı ilk yarıda Ali Rıza’nın golüyle soyunma odasına 1-0’lık skorla giderken, ikinci yarıda da bulduğu net gol pozisyonlarını cömertçe harcamıştı. İkinci devrede rakibine oranla daha üstün bir oyun sergileyen temsilcimiz Deniz Sert’in jeneriklik golüyle skoru 2-0’a getirerek karşılaşmadan galibiyetle ayrılan taraf oldu.

 

SON İDMANINI BUGÜN YAPACAK

 

1911 Çerkezköyspor en yakın takipçisi Kapaklıspor takımını yenerek aradaki puan farkını 3’e yükseltirken, ilk devreyi de namağlup tamamlamayı başardı. Aşağı Sevindiklispor karşılaşmasının hazırlıklarına Çarşamba günü yaptığı ilk idmanla başlayan temsilcimiz bugün gerçekleştireceği son idmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Takımda İsmail dışında sakat ya da cezalı oyuncu bulunmazken, temsilcimiz üç puan parolasıyla karşılaşmaya çıkacak.

 

PUAN YADA PUANLAR ÇIKARMAK İSTİYOR

 

Ligin onuncu sırasında bulunan Aşağı Sevindiklispor takımı ise ikinci yarı yükselişe geçmek adına tüm kozlarını sahaya yansıtarak puan ya da puanlar çıkarmak için mücadele edecek. Pazar günü oynanacak diğer müsabakalar ise şu şekilde; Muratlı Belediyespor – Kapaklı Sitespor, Hayrabolu Belediye Gençlikspor – Büyük Çınarlıspor, Kapaklıspor – Ergene Belediyespor, 1461 Karadenizspor – Şarköyspor, Marmara Ereğlisi Belediyespor – Saray Belediyespor, Çorlu Gençlerbirliğispor – Çorlu Kültürspor.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10