ING Bank Çerkezköy Şubesi'ne Yavaşoğlu atandı

ING Bank Çerkezköy Şube Müdürü Nail Yalçın'ın ING Bank Çorlu Şube Müdürlüğüne  atanmasıyla boşalan Çerkezköy Şube Müdürlüğüne  İNG Bank Lüleburgaz  Ş

Çerkezköy 5.02.2017 16:12:00 0
ING Bank Çerkezköy Şubesi

1 ŞUBAT’TA ÇERKEZKÖY’DEKİ GÖREVİNE BAŞLADI

 

ING Bank Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevine atanan Sezgin Yavaşoğlu, bankacılığa 12 yıl önce  Çorlu’da başladığını ve yedi yıl burada görev yaptıktan sonra ING Bank Keşan Şubesine müdür olarak atandığını kaydetti. İlk Müdürlüğünü yaptığı Keşan’da da 3 yıl görev yaptıktan sonra Lüleburgaz Şube Müdürlüğüne atananan Yavaşoğlu, üç yıl da burada görev yaptıktan sonra ING Bank Çerkezköy Şubesine atandı.

 

SANAYİ KENTİ ÇERKEZKÖY’DE GÖREV YAPMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUM

 

ING Bank Çerkezköy Şube Müdürü Sezgin Yavaşoğlu, sanayi kenti olan Çerkezköy’ün çok gelişmiş bir ilçe olduğunu belirterek, “Çerkezköy’ün bir sanayi kenti oluşu gelişmişliği ve ticari hayatının hareketli oluşu buranın önemli bir kent olduğunun göstergesidir. Çerkezköy, gerçekten hızla büyüyen ve yaşanabilir bir kent. Bankacılık sektörümüzün lokomotiflerinden olan ING Bankası ailesinde görev yapmaktan da son derece  mutlu ve guruluyum. Çerkezköy’deki görevim süresince ilçe halkımıza, sanayicilerimize, esnaflarımıza, çiftçilerimize kısaca her kesime en iyi şekilde hizmet edeceğim.” dedi. Müdür Sezgin Yavaşoğlu evli ve bir kız çocuk babası olduğunu da belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10