ÇTSO'dan 100 sınıf sözü

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Ocak ayı Meclis toplantısı Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığı'nda dün gerçekleştirildi. Meclis toplantısına katılan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.A

Çerkezköy 6.02.2017 19:53:00 0
ÇTSO

MECLİS ÜYELERİNE BİLGİLENDİRMEDE BULUNULDU

 

ÇTSO Ocak ayı Meclis toplantısı dün saat 16.30’da Meclis Başkanı Taha Ülker Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıya Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri İrfan Danışmaz ve Yusuf Hayri de katıldı. Toplantı öncesinde konuşan Meclis Başkanı Taha Ülker, ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi kapsamında 125.Yıl Ortaokulu’nda düzenlenen törene katıldıklarını belirterek proje hakkında meclis üyelerine bilgilendirmede bulundu.

 

100 SINIFLIK DESTEK SAĞLANABİLİR

 

Taha Ülker’in yaptığı bilgilendirmenin ardından söz alan Ak Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan da projenin hayata geçmesiyle birlikte büyük bir yol katediliğini ve ÇTSO’nun hem kurum olarak hem de bireysel olarak projeye destek sağlayabileceklerini ifade ederek proje hakkında detaylı bilgilendirmede bulundu. ÇTSO Yönetim Kurulu Süleyman Kozuva ise yaptığı konuşmada 10 Meslek Komitesinin bulunduğunu ve her meslek komitesinin 10 sınıf donattığı taktirde projeye 100 sınıflık bir destek sağlayabileceklerini ifade etti.

 

FAALİYET KODLARI GÖRÜŞÜLDÜ

 

Yapılan konuşmaların ardından Meclis toplantısına geçildi. Saygı duruşunun ardından başlayan toplantıda ilk olarak Mesleklerin gruplandırılması rehberine eklenen faaliyet kodları görüşüldü. Yapılan bilgilendirmede 11 kod eklendiği ve 1 kodunda da değiştiği belirtilerek gündem maddesi oy birliğiyle kabul edildi. Aralık 2016 gelir-gider bütçe izleme raporu ve mizanın belirlenmesinde de gelirin 269 bin 961 TL olduğu açıklanırken giderin ise 423 bin 566 TL olduğu ifade edildi. Gelir-gider tablosunu meclis üyeleri tarafından oy birliğiyle kabul edildi.

 

1 MİLYON 60 BİN 600 TL OKUL İÇİN HARCANACAK

 

2016 yılı kesin mizan, gelir tablosu ve bilançonun görüşülmesinde ise gelirin 3 milyon 260 bin 724 TL, giderin de 2 milyon 208 bin 41 TL olduğu açıklandı. 1 milyon 60 bin 600 TL paranın da yapılacak olan Sosyal Bilimler Lisesi’nin harcamalarında kullanılacağı ifade edildi. Yapılan bilgilendirmelerin ardından gündem maddesi oy birliğiyle karara bağlandı. Toplantının devamında ‘Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’ projesi görüşüldü.

 

BELİRLENEN HESABA PARA YATIRARAK DESTEK OLACAKLAR

 

Toplantı başında olduğu gibi 10 meslek komitesinin 10’ar sınıfı donatabileceği açıklanırken, hafta sonuna kadar da meclis üyelerinin belirlenen hesaba yatıracakları para ile projeye destek olmaları kararlaştırıldı.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10