Engelsiz Tekirdağ için çalışıyoruz

Dünkü mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayan ve ilk olarak Muratlı Cem Vakfı Başkanı Bekir Altuntaş'ı makamında ağırlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, işitme engelli

Tekirdağ 7.02.2017 20:20:00 0
Engelsiz Tekirdağ için çalışıyoruz

BÜYÜKŞEHİR’İN ÇALIŞMALARINI ANLATTI

 

ilk olarak makamında Muratlı Cem Vakfı Başkanı Bekir Altuntaş'ı kabul eden Albayrak daha sonra Malkara Mestanlar Mahalle Muhtarı Nebi Demir,  Zihinsel Engelliler Vakfı (Ziçev) Başkanı Rukiye Güneş ve Vakıf Müdürü Yaşar Güneş, ERD Otelcilik Yönetim Kurulu Başkanı Önder Erdoğan ve Ramada Otel Müdürü Can Pekbaş, Ali Aygör, Müsiad Tekirdağ Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Aslan ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında ağırladı. Çalışmalarla ilgili bilgiler veren ziyaretçiler Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilediler. Ziyaretlerden memnunluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da misafirlere Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

ENGELLİ VATANDAŞLARIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Albayrak ilerleyen saatlerde işitme engelli Şerif Tıbık, Ahmet Karaca ve Yeminli Tercüman Tuna Akgün’ü ağırladı. Süleymanpaşa İlçesinde ikamet eden yaklaşık 43 işitme engelli vatandaşı temsilen yapılan görüşmede, işitme engelli vatandaşların bir araya gelebilmesi, sosyalleşebilmesi ve bir çatı altında toplanabilmesi için yapılan çalışmalar hakkında Başkan Albayrak'a bilgi verildi. İşaret dilinin yaygınlaştırılması amacıyla hayata geçirilmesi planlanan projelerin paylaşıldığı görüşmede Başkan Albayrak, engelsiz bir Tekirdağ için çalışmaların yapıldığını ve imkanlar dahilinde engelli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirterek heyete çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10