Trakya'dan 56 Çerkezköy'den 8 öğretmen ihraç edildi

686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Tekirdağ'da 49 öğretmen, Edirne'de 5 öğretmen 1 şube müdürü, Kırklareli'nde 2 öğretmen 1 memur olmak üzere 58 kişi görevden ihraç edil

Çerkezköy 8.02.2017 09:24:00 0
Trakya

ÜLKE GENELİNDE 4 BİN 464 KAMU ÇALIŞANI İHRAÇ EDİLDİ

 

15 Temmuz 2016 tarihli hain FETÖ darbe girişiminin ardından yürütülen soruşturmalar kapsamında dün akşam açıklanan 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile ülke genelinde 4 bin 464 kamu çalışanı meslekten ve memuriyetten ihraç edildi. İhraç edilenlerde ağırlığı öğretmenler ve polisler oluşturdu. Yeni KHK, Trakya’da eğitimi de etkiledi. Eğitimde en ağır hasar Tekirdağ’da verildi. Çorlu (19), Çerkezköy (8), Kapaklı (6), Süleymanpaşa (4), Ergene (4), Şarköy (4), Muratlı (2), Marmara Ereğlisi (1) ve Saray (1) olmak üzere Tekirdağ’ın dokuz ayrı ilçesinden toplam50 öğretmen ihraç edildi. Edirne’de Keşan’dan üç öğretmen, Merkez İlçe’den bir öğretmen ve Uzunköprü’den bir öğretmen bir şube müdürü olmak üzere altı kişi ihraca maruz kaldı. Kırklareli’nde ise Merkez İlçe ve Pınarhisar’dan birer öğretmen, Lüleburgaz’dan bir memur olmak üzere toplam üç kişi meslekten uzaklaştırıldı. Milli Eğitim’de görevden alınanların isimleri şöyle:

 

ÇERKEZKÖY’DEN 8 ÖĞRETMEN İHRAÇ EDİLDİ

 

KHK ile Çerkezköy’den Eğitim Şube Başkanı Barış Serin ve Eğitim-Sen’e bağlı öğretmenler Meltem Karahan, Nurgün Dikici ve Sevda Doğan’ın yanı sıra Fatma Konan, Ümran Coşkun Polat, Büşra Erzen, Suat Şahin meslekten ihraç edildi.

 

KAPAKLI’DAN 6 ÖĞRETMEN İHRAÇ EDİLDİ

 

Kapaklı’dan ihraç edilen öğretmenler ise şöyle: Adem Akmaden, Aydın Yelgün, Ferhat Kasap, Gamze Dinigüzel, Koray Yıldız, Yavuz Kayaalp.

 

İŞTE TEKİRDAĞ'DAN İHRAÇ EDİLEN ÖĞRETMENLER

 

Çorlu’dan; Dilek Şeker, Erkan İşge, Güner Koparan, Handan Yelda Yavuz, Hatice Arslan, Hicran Korkmaz, Hüseyin Tural, İbrahim Aydın, Kazım Ünlü, Makbule Civelek, Mehmet Nasır Sönmez, Mehmet Oğuz, Nesrin Özdemir Saldıran, Nurşen Akçam, Özgür Keysan, Sabri Maraş, Sevilay Cengiz, Yıldır Arslan, Zehra Oktay. Ergene’den; Emriye Demirkır, Hacer Akdi, Metin Lök ve Onur Akkuş. Marmara Ereğlisi’nden; Esra Yıldırım, Muratlı’dan; Çiğdem Genç Keleş ve Sarp Özdemir. Saray’dan; Sema Güller, Süleymanpaşa’dan; Arzu Aykaç, Fatma Gökdağ, Mustafa Batak, Seda Setkaya, Şarköy’den; Erdal Nağiş, Mehmet Baki İldan, Özlem Nağiş ve Suat Özcan ihraç edildi

 

EDİRNE’DEN 5 ÖĞRETMEN 1 MÜDÜR İHRAÇ EDİLDİ

 

Edirne Uzunköprü’den Şube Müdürü Hüseyin Şentürk ve öğretmenler Emre Kök, Halis Bataklı, Erol Güneri, Gülizar Bahadır ve Mahmur Teke ihraç edildi.

 

KIRKLARELİ’NDEN 2 ÖĞRETMEN 1 MEMUR İHRAÇ EDİLDİ

 

Kırklareli’nden öğretmenler Ergün Kurşun ve Nur Özkan ile Ekrem Ekinci ihraç edildi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10