Koku Pis. Tatil Mis

Çerkezköy'de Başarır Sokak'taki baca tıkanıklığının etken olduğu sanılan ağır koku Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu'nda eğitimi dün de sekteye uğrattı. Öğrenciler pis k

Çerkezköy 8.02.2017 09:38:00 0
Koku Pis. Tatil Mis

Çerkezköy’ü önceki cumartesi gününden itibaren etkisi altına alan ağır ve pis koku, eğitimi sekteye uğrattı. Kokunun hayli mağdur ettiği Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu’nda öğrenciler önceki gün resmi tatil yapılmıştı. Başarır Sokak’taki baca tıkanıklığının sebep olduğunun giderilme telaşındaki büyüklerini umursamayan sevimli yaramazların bir kısmı, “Eğitim aksadı” diye üzülse veya üzülürmüş gibi yapsa dahi, adeta piyangodan çıkan günübirlik tatilin tadını ama oyun oynayarak, ama dinlenerek çıkarttı. Öte yandan dün okula gelmeyen öğrencilerin yoklamada yok sayılmayacağı bilgi edinildi.

 

TATİL KARARI HEYET HALİNDE ÇIKMIŞTI

 

Önceki gün okula gelen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak,  İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Danışmaz ile birlikte incelemelerde bulunmuş ve akabinde de okulun resmi olarak bir günlüğüne tatil edildiği ifade edilmişti.

 

YOK YAZILMAYACAKLAR

 

Dün sabah evlerinden çıkıp okullarına gelen öğrenciler kokunun devam etmesi üzerine okullarına giremediler. Yetkililerden alınan bilgilere göre okuldün resmi olarak tatil edilmedi ancak evlerine dönen öğrenciler yoklama kağıdında yok yazılmayacak. Okulda kalan birkaç öğrenci ise okulun bahçesinde velilerinin gelmesini bekledi. Diğer yandan okul idarecileri ve çalışanlar öğrenci olmamasına rağmen okulda görevlerinin başında beklemeyi sürdürdü.

 

Haber / Emrah ÇOĞALAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10